📱 0754 365 230

Analiza SEO Gratuita

Ai nevoie de Analiza SEO Gratuita? Descoperă punctele slabe și oportunitățile de creștere ale website-ului tău. Serviciul nostru te ajută să înțelegi mai bine cum să atragi mai mulți vizitatori care generează conversii.

Înscrie-te acum și fă un pas important pentru afacerea ta!

Luni - Sambata: 9:00 — 17:00
Duminica: Inchis

Solicitați acum un o Analiza SEO GRATUIT !

Audit Gratuit SEO

Analiza fără costuri ascunse!

Auditul SEO oferit de noi este complet gratuit și fără obligații. Ai libertatea de a alege dacă dorești să continui colaborarea cu noi. Află cum îți poți îmbunătății site-ul fără nici un risc!

Sunteți gata să vă creșteți veniturile?

Completați formularul și lăsați specialiștii noștrii să se ocupe de restul. La ce să vă aștepați în continuare:

Ne familliarizăm cu afacerea

Ce presupune Analiza SEO? începem să vă cercetăm site-ul, concurenții și industria pentru a creea o propunere complet personalizată.

Alcătuim împreună o strategie

Pe baza cercetărilor, vom pregăti o strategie. Scopul final fiind creșterea vizibilității și traficul organic, având ca scop maximizarea veniturilor.

Înaintăm o ofertă de colaborare

Aceasta include prețurile, termenii și o vedere detaliată a modului în care ar arăta un parteneriat cu WebArhitecti, respectiv cum putem ajuta afacere voastră să se dezvolte.

Principalele Beneficii ale analizei

 • Îmbunătățirea clasamentului în motoarele de căutare
 • Creșterea traficului organic
 • Identificarea cuvintelor cheie relevante
 • îmbunătățirea experienței utilizatorului (UX)
 • Creșterea ratei de conversie
 • Identificarea strategiei concurenței
 • Optimizarea conținutului de pe site
 • Analizarea linkurilor interne și a backlink-urilor
 • Creșterea autorității domeniului
 • Identificarea și rezolvarea problemelor tehnice
 • Monitorizarea performanței
 • Reducerea costului reclamelor PPC

 

Lista poate continua la nesfârșit …

Ce este o Analiza SEO?

De ce este atât de importantă?

Ai tot audit de Audit SEO sau Analiză?

Termenul este utilizat foarte des în cadrul Agențiilor SEO. Este un proces prin care se examinează un Website și se identifică atât punctele tari, cât și cele slabe în ceea ce privește alinierea site-ului cu algoritmii motoarelor de căutare, precum Google.

Scopul Analizei este de a identifica problemele de ordin tehnic, erorile, calitatea conținutului și alte aspecte care influențează negativ clasarea site-ului tău în SERP (pagina unde se afișează rezultatele în urma căutării unui termen, respectiv cuvânt cheie)

Analiza este pasul care oferă o vedere de ansamblu și oferă posibilitatea realizării unei strategii SEO eficiente pentru optimizarea site-ului.

audit seo gratuit

Cand se recomanda o analiza SEO?

Auditul SEO este un proces recurent

În primul rând se recomandă pentru orice site care are ca scop atragerea traficului organic. Multi specialiști SEO sunt de părere de faptul că un Audit, respectiv o Analiză se face la început de campanie și este mai mult decât suficent să te bazezi pe datele obținute ca să crești clasarea website-ului.

Total greșit, la fel cum orice campanie de marketing online se adaptează în functie de concurenta, de cerere, respectiv de ofertă și SEO se bazează pe aceleași principii simple. Gândește-te ca o campanie SEO se face pe o perioadă de minimum 12 luni, timp în care au loc multe modificări atât din punct de vedere al arhitecturii site-ului, mai ales în cazul magazinelor online sau prin prisma modificării algoritmilor Google.

Inclusiv concurența ta dictează procesul de optimizare SEO și după cum menționam anterior, analiza SEO stă la baza strategiei. Hai să vedem  principalele situații care dictează implementarea unui Audit.

Lansarea site-ului

Pentru a te asigura că începi cu dreptul lansarea unui bussines și că site-ul tău este optimizat corect de la început.

Modificări majore

Când ai facut schimbări importante pe site, cum ar fi redesign sau actualizare de conținut, e bine să verifici ce impact au avut asupra SEO.

Când scade traficul

Observi că a scăzut traficul, respectiv veniturile? o analiza SEO poate ajuta la identificarea și soluționarea problemei.

Când te depăsește concurența

Dacă concurenții direcți se clasifică mai bine pe Google, un audit te ajută să-ți îmbunătățești strategia SEO.