📱 0754 365 230

Realizăm site-uri care generează clienți

despre noi

Cum a luat naștere proiectul Web Arhitecți ?

Salut! Numele meu este Andrei, fondator Web Arhitecți. Aici îmi doresc să las formalitățile deoparte și să îți povestesc câteva lucruri despre proiectul nostru. 

Pe acest drum am pornit împreună cu Alin, calea este bătătorită de aproximativ 15 ani. Timp în care am am lucrat la zeci de proiecte în mediul online. Ideea unei agenții de web design a fost conturată în gândurile noastre cu mult timp în urmă, dar nu am implementat-o din diferite considerente. Ma bucur că am facut pasul acesta, ne doream propria agenție, unde putem sa implementăm toate viziunile noastre. 

Dacă ai „click-uit” site-ul (dacă nu îți recomand să o faci) te-ai întâlnit des cu termenul „servicii complete”. Concepul Web Arhitecți a plecat de la ideea de a oferi servicii care să acopere toate nevoile unei afaceri care activează pe internet. De la o ședință de consultanță gratuită unde ne axăm pe așteptările tale și pe viziunea ta, până la implementarea acestora și conturarea unui site care să îți fie pe plac. Povestea nu se termină aici, îți oferim optimizare seo și te ajutăm și pe partea de marketing online. 

Ce aș mai vrea să ști? Dacă suni, scrii pe whatsapp sau completezi formularul de contact, eu, adică Andrei, îți voi răspunde. Totodată eu sunt cel care îți va asculta nevoile sau creanțele și în funcție de acestea voi veni cu o soluție. Că vine vorba de site, seo sau marketing online. Eu sunt cel care formează strategia, iar Alin este cel care o implementează. Ar fi frumos să fie atât de simplu, ce am vrut să subliniez este faptul că Alin este omul din spatele codurilor sau tehnicianul echipei. În orice caz ne dorim ca și tu să participi alături de noi, să îți pui amprenta cât mai mult. Desigur, doar dacă ai timpul necesar și îți dorești asta, în caz contrar ne ocupăm noi de tot !

Te salut, aștept contactul tău. Semnat, Andrei.

ARTICOLE RECENTE