📱 0754 365 230

Despre Echipa WebArhitecți

Cum a luat naștere proiectul Web Arhitecți ?

Salut! Numele meu este Andrei, fondator Web Arhitecți. Aici îmi doresc să las formalitățile deoparte și să îți povestesc câteva aspecte legate de proiectul nostru. 

Pe acest drum am pornit împreună cu Alin, calea este bătătorită de aproximativ 15 ani. Timp în care am am lucrat la zeci de proiecte în mediul online. Ideea unei agenții de web design a fost conturată în gândurile noastre cu mult timp în urmă, dar nu am implementat-o din diferite considerente.

Ne bucurăm că am facut pasul acesta, ne doream propria agenție, unde putem sa implementăm toate viziunile noastre. 

Arhitecții au rezolvare pentru orice problemă !

Ce aș mai vrea să ști? Dacă suni, scrii pe Whatsapp sau completezi formularul de contact, eu, adică Andrei, îți voi răspunde. Totodată eu sunt cel care îți va asculta nevoile sau creanțele și în funcție de acestea voi veni cu o soluție. 

Că vine vorba de Web Design, Developare, Seo sau Marketing Online. Eu sunt cel care formează strategia, iar Alin este cel care o implementează.  Alin este omul din spatele codurilor, respectiv tehnicianul echipei.

Ne dorim ca și tu să participi alături de noi  și să îți pui amprenta cât mai mult asupra proiectului. Desigur, doar dacă ai timpul necesar și îți dorești asta, în caz contrar ne ocupăm noi de tot !

Te salut, aștept contactul tău.

Semnat, Andrei.

ARTICOLE RECENTE

Dorești un Site de prezentare, un Magazin Online sau Servicii SEO Profesionale care generează impactul așteptat? Arhitecții sunt pregătiți să colaboreze!

creare site web