📱 0754 365 230

Protofoliu WebArhitecti

Agenția WebArhitecti îți modelează prezența în mediul online prin soluții de design inovative și personalizate.

Fiecare design reflectă viziunea clientului și promisiunea noastră de a livra calitate superioară. Construiește-ți succesul online cu noi!”

Vă ascultăm

Ascultăm povestea și adresăm întrebări pentru a afla care este scopul site-ului.

Ne consultăm

Folosim expertiza noastră și experiența voastră pentru a crea un plan al site-ului împreună.

Suntem rapizi

Suntem pasionați de ceea ce facem și oferim rezultate într-un timp rezonabil.

Siteuri de prezentare

Dorim să vă expunem câteva din site-urile de prezentare pe care le-am realizat de-a lungul timpului. Am folosit platforma WordPress și elementor PRO sau teme predefinite .

Noi la WebArhitecți îți garantăm un design modern și cele mai noi funcționalități. Fiecare proiect include licență și suport tehnic pentru a te asigura că site-ul tău funcționează fără probleme și se menține în formă optimă o dată cu trecerea timpului.

dragana.ro

somaart.ro

multiclean.ro

elenacorseu.com

Mentenanta webSite-uri

În cazul în care te interesează să vezi exemple ale website-urilor pe care le-am întreținut  în formă optimă, iată mai jos câteva detalii relevante.

Fiecare proiect de mentenanță implică o atenție deosebită pentru detalii și o abordare proactivă pentru asigurarea funcționării fără probleme a site-ului.

Indiferent de platforma utilizată, fie că este vorba despre WordPress, Joomla sau altă soluție, oferim servicii de calitate superioară. Ne asigurăm că site-ul tău satisface așteptărilor clienților și se menține competitiv în fața algoritmilor de căutare Google.

exotic-travels.ro

Magazine online

Dacă te interesează să vezi exemple de magazine online  pe platforma WordPress, îți prezentăm câteva proiecte. Am creat platforme de E-Commerce de la zero sau după teme predefinite, în funcție de natura proiectului. Indiferent de ce produse comercializați, noi identificăm cele mai bune soluții cu privire la design, funcționalități și nu în ultimul rând promovare