📱 0754 365 230

Realizăm site-uri care generează clienți

Creare Magazin Online

Cauți un Magazin Online gata să vândă?

Noi cei de la Web Arhitecți ne dorim să oferim calitate maximă în procesul de Creare Magazin Online. Asta presupune că toate magazinele create de către echipa noastră îndeplinesc obligatoriu un minim de condiții, pe care le-am prezentat mai jos.

Creare magazin online care vinde

Ce condiții trebuie să îndeplinească un magazin online?

Un magazin online de succes trebuie să îndeplinească o serie de condiții esențiale: viteză de încărcare bună, design optimizat care asigureă o navigare ușoară pe orice dispozitiv, să ofere o experiență plăcută și să includă descrieri relevante pentru produse și imagini care reflectă realitatea produsului. Totodată este recomandat să asigure transparență în privința prețurilor și costurilor de livrare, și să pună la dispoziție mai multe variante de plată și opțiuni multiple de livrare. De asemenea, este primordial să existe un suport calitativ pentru clienți.

Creare magazin online cu design atragator

Design atrăgător și funcțional

Prima impresie contează și ține clientul pe platformă. Design-ul funcțional nu se referă doar la aspectul estetic, ci și la cât de ușor navighează utilizatorul. Totodată influențează și SEO.

Creare magazin online cu proces simplu de cumparare

Proces de cumpărare simplu și intuitiv

Un proces de cumpărare simplu și intuitiv este crucial pentru succesul unui magazin online. Crește ratele de conversie prin reducerea ratei de abandon a coșului de cumpărături

Creare magazin online cu catalog de produse

Catalog de produse bine structurat

Clienții pot găsi rapid și ușor produsele și îi ajută în procesul de comparare, totodată ajută funcția de căutare sau sortare. Este eficient din punct de vedere SEO sau al gestiunii stocurilor.

Creare magazin online cu securitate

Securitate și confidențialitate

Securitatea și confidențialitatea sunt esențiale pentru orice magazin online. Are un impact semnificativ asupra încrederii și loialității clienților, precum și asupra reputației și succesului pe termen lung al afacerii.

Creare magazin online cu suport pentru clienti

Suport pentru clienți

Suportul pentru clienți este important din câteva puncte de vedere. Îmbunătățește experiența clientului, construiește încredere și reduce rata de retur al produselor. Clientul mulțumit se întoarce pe platformă.

Creare magazin online cu plata cu cardul

Plata cu cardul

Plata cu cardul într-un magazin online este o facilitate esențială care aduce o serie de beneficii atât pentru clienți, cât și pentru afacere. Contribuie direct la creșterea vânzărilor și este o dovadă de profesionalism.

Ce beneficii aduce un magazin online creat de WebArhitecti?

Cu o experiență de peste 10 ani în web design, agenția noastră  este capabilă să execute magazine complexe plecând de la un design optimizat pentru versiunile mobile. Cunoaștem faptul că trăim în era în care peste 50% din utilizatorii de internet, navighează de pe telefon. Pe lângă acest aspect, un magazin de succes trebuie să întrunească mai multe criterii esențiale: o interfață prietenoasă și intuitivă, procese simplificate de cumpărare și o structură clară a informațiilor. Completate cu optimizare SEO de calitate, o platformă stabilă și o identificare corectă a clientului.

Creare magazin online care face conversii

Mai mulți vizitatori și mai multe conversii

Concepem magazinele doar după ce studiem piața și concurența. Experiența noastră împreună cu competențele de web design, programare și SEO, ne ajută să găsim cele mai eficiente soluții pentru bussines-ul vostru.

Creare magazin online cu multe produse

Categorii, produse și filtre nelimitate

Oferim posibilitatea de a adăuga categorii, produse și filtre nelimitate. Această flexibilitate vă ajută să organizații și să prezentați oferta într-un mod clar și atractiv, facilitând pentru clienți procesul de căutare și selecție a produselor.

creare magazin online si E-Commerce

E-commerce pentru piața din România

Lăsați totul în seama noastră și voi vă concentrați 100% pe afacere. Cunoaștem tendințele mediului online din Romania, deci îți vom creea un magazin care se pliează pe profilul cumpărătorului.

Creare magazin online cu cms

Ce platformă CMS integrăm?

Doar platforme 100% Open Source. Pentu că vă doriți un magazin ușor de gestionat și de reparat. Din punct de vedere web developing ne axăm pe HTML, PHP, JavaScript, MySQL și altele la fel de populare.

creăm magazine online la cheie

Serviciul Creare Magazin Online este viabil pentru companiile care doresc o extindere a activității locale în mediul online sau pentru cele care sunt la început de drum și aleg sa își reducă costurile unui magazin fizic, activând doar în mediul online. În continuare vă prezentăm un tur al procedurii de lucru:

Creare site web cu consultanta gratuita

Consultanță gratuită

Prima etapă implică o consultare cu clientul pentru a înțelege nevoile, obiectivele și cerințele acestuia. Se stabilesc așteptările, publicul țintă și scopul magazinului.

creare site web cu design personalizat

Analiza pieței și concurenței

Se efectuează cercetări în identificarea concurenței și tendințele din industrie, pentru ca magazinul să poată fi evidențiat față de concurenții din nișa respectivă.

Creare site web cu dezvoltare web de incredere

Strategie și planificare

Se dezvoltă un plan care include structura site-ului, conținutul și arhitectura informațională.

Creare site web cu design receptiv

Design Web și experiență utilizator (UX)

Se creează un concept de design care să fie reprezentativ pentru brand. Se lucrează la experiența utilizatorului pentru a asigura o navigare intuitivă.

Creare site web optimizat SEO

Dezvoltare tehnică

Echipa Web Arhitecți implementează design-ul ales de client și funcționalitățile dorite. Aici putem menționa Facturare, AWB pentru curier, Integrare cu Social Media și multe altele.

Creare site web promovat online

Integrarea plăților și normelor de  securitate

Se integrează sistemele de plată securizate, pentru a permite clienților să comande serviciile sau produsele dorite. 

Creare site web cu suport tehnic gratuit

Adăugare de conținut

Se formează și se adaugă conținut preferențial, inclusiv descrieri de produse, imagini plus alte elemente relevante.

Creare site web cu suport tehnic gratuit

Testarea magazinului

Se efectuează o sesiune de teste pentru a verifica funcționalitatea site-ului pe diverse dispozitive mobile și browsere. Toate erorile și problemele sunt remediate.

Creare site web cu suport tehnic gratuit

Optimizare site din punct de vedere SEO

Se efectuează optimizarea SEO pentru a spori vizibilitatea site-ului în motoarele de căutare cum ar fi Google sau Bing. Apoi ne ocupăm de partea de content writing, scriem articole de Blog, publicăm Advertoriale și planificăm o strategie Link-Building.

Creare site web cu suport tehnic gratuit

Marketing online

Ne asigurăm că magazinul dvs. este promovat corespunzător. Vă oferim sfaturi cu privire la rețelele sociale și vă implementăm campanii PPC, precum Google ads sau Facebook ads.

Creare site web cu suport tehnic gratuit

Suport dedicat pentru client

Echipa Arhitecților este aici pentru a se asigura că magazinul dvs. rulează perfect pe parcursul colaborării. Urcăm produse noi pe site și actualizăm conținutul la nevoie.

EDe ce să îți creăm noi magazinul online?

Pentru echipa noastră, fiecare proiect de creare magazin online este mult mai mult decât o simplă sarcină tehnologică. Este o oportunitate de a construi nu doar un site, ci un brand online între viziunea dumneavoastră și publicul țintă.

Suntem o agenție online dedicată, pasionată și nu în ultimul rând dornică de afirmare!

De aceea, ne implicăm cu pasiune și profesionalism în fiecare etapă a procesului de creare magazin online, de la analiza nevoilor și dorințelor dvs., până la lansarea și promovarea corespunzătoare a magazinului.

Fiecare detaliu contează pentru noi și ne străduim să oferim nu doar un site, ci o experiență online memorabilă și de succes pentru clienții dumneavoastră.

Vă oferim soluții personalizate, adaptate la specificul și bugetul dvs., care să vă asigure un magazin online la cheie funcțional, atractiv și profitabil. 

audit gratuit pentru creare magazin online

Preț personalizat pentru afacerea dvs.

Creare Magazin Online la cheie

de la 2500 lei

Livrăm magazin online cu optimizare SEO

Când vine vorba de crearea magazinului vostru online, un aspect important pe care îl luăm în serios este optimizarea SEO, respectiv SEO Tehnic și SEO On Page. Acest fapt denotă că magazinul va fi construit pentru a atrage vizitatori, iar noi te asigurăm că motoarele de căutare Google sau Bing îl pot indexa și clasifica ușor.  Creștem viziblitatea și maximizăm profiturile din traficul organic.

  • Optimizare SEO tehnică:

Se concentrează pe îmbunătățirea aspectelor tehnice ale site-ului tău. Acest lucru include viteza de încărcare a paginii, compatibilitatea cu dispozitivele mobile, structura URL-urilor, securitatea prin HTTPS și accesibilitatea facilă pentru crawlerii motoarelor de căutare. 

  • Optimizare SEO On-Page: 

Crește vizibilitatea online prin folosirea strategică a cuvintelor cheie în elemente precum titluri, meta descrieri și conținut. Aceasta îmbunătățește structura și accesibilitatea paginii, optimizarea subtitlurilor etc.

 

Specialisti SEO

Care sunt pașii pentru crearea magazinului online?

Hai să îți detaliem etapele de lucru

Procesul de creare a unui magazin online de succes este împărțit în mai multe etape după cum va menționam anterior. În următoarele rânduri dorim să vă prezentăm o scurtă descriere  pentru a vă familiariza cu procedura de lucru. 

Dezvoltăm staegia

În prima fază Arhitecții se consultă cu clientul despre scopul si strategia proiectului. În acest fel putem ținti publicul potrivit și identificăm concurența. Cunoașterea publicului și a concurenței este promordială pentru a putea organiza design-ul, conținutul și identificarea cuvintelor cheie.

Propunem concepte de design

În cele ce urmează ne ocupăm de web design, adică punem tot cap la cap și concepem un proiect care să se plieze pe strategie. Ne asigurăm că interfața, respectiv fiecare pagină web a magazinul este modernă și ușor de navigat.Oferim câteva variante de design care se potrivesc cu specificul afacerii dvs.

Dezvoltăm Magazinul Online

Din momentul în care ați ales conceptul vizual, ne ocupăm de structura site-ului și magazinul prinde contur. Aceasta este cea mai lungă etapă tehnologică. Totodată oferim consultanță și servicii de content, respectiv copy writing pentru un conținut calitativ.

Optimizam SEO

Noi cunoaștem cât de important este SEO pentru magazinul vostru online. Optimizarea SEO este esențială pentru a aduce clienți pe site din Google. Pentru un magazin aflat la început de drum, SEO în combinație cu reclamele PPC, sunt o alegere care crează simbioză.

Testăm Magazinul Online

O agenție web design profesională, înainte să finalizeze magazinul online este conștientă că testarea este esențială pentru asigurarea funcționării corecte a acestuia. Noi testăm fiecare pagină din website pentru a se asigura că este funcțională pe toate platformele și dispozitivele mobile.

Lansăm platforma pe internet

Procesul de creare magazin online a luat sfârșit, urmează publicarea pe internet. Avem nevoie de găzduire și un domeniu potrivit. Ne dorim un magazin de succes, am pus accent pe webdesign, funcționalitate și conținut. Într-un final de ocupam de marketing pentru atragerea clienților.

Creare magazin online cu design compatibil pe orice dispozitiv

După cum vă povesteam anterior, serviciul Creare Magazin Online include o experiență uniformă pe toate dispozitivele cu acces la internet. Acest detaliu este primordial pentru a câștiga vizite suplimentare, respectiv clienți. Se cunoaște faptul ca peste 50% din navigatorii de pe internet folosesc telefonul mobil.

Google, dar și alte motoare de căutare favorizează paginile care folosesc această opțiune. Dacă site-ul dvs. este receptiv, acesta are șanse mari să fie afișat în primele rezultate pe google, ceea ce duce la creșterea vânzărilor.

Dacă vorbim despre îmbunătățirea ratei de conversie, o experiență bună pentru navigatorul de pe dispozitivul mobil conduce la o mai mare probabilitate ca acesta să rămână pe site și să efectueze o acțiune dorită, precum achiziția.

Creare magazin online optimizat pentru mobil

Servicii complete pentru realizarea unui magazin online

Din fericire, Echipa Arhitecților nu este o simplă agenție web.

Nu suntem doar web designeri și dezvoltatori. Noi oferim tot suportul necesar pentru promovarea shop-ului dvs. 

Procesul de Marketing Online include o serie de beneficii și avantaje pentru orice bussines. În primă instanță crește vizibilitatea brand-ului în mediul online. Totodată crește traficul pe site, crește conversia, permite interacțiuni continue cu clienții și nu în ultimul rând oferă date și informații precise despre audiență. Cu acestea se poate optimiza constant conținutul site-ului sau tactica de abordare SEO. 

Optimizăm și campanii de reclame PPC, precum Google sau Facebook ADS.

Copywriting

Copyright-ul oferă o serie de beneficii pentru un magazin online în multe feluri. Acesta contribuie la convingerea cititorilor cu privire la notorietatea brandului. Influențează direct procesul de optimizare SEO pentru motoarele de căutare. Totodată crearea unui conținut unic va genera mai mulți vizitatori, respectiv tranzacții finalizate.

Marketing Online

Procesul de marketing online aduce o serie de beneficii pentru magazin și poate juca un rol crucial în dezvoltarea și succesul acestuia. Putem enumera două dintre ele: crește vizibilitatea în mediul online, crește traficul pe site și totodată conversile.

Cat costa un Magazin Online?

Costul unui magazin online la cheie poate varia destul de mult în funcție de o serie de factori, cum ar fi complexitatea site-ului, funcționalitățile implementate, designul s-au platforma de E-commerce folosită. Aici putem enumera câțiva factori:

  • DESIGN PLUS DEZVOLTARE WEB

Un design personalizat, editarea codului pentru funcționalități speciale în cazul în care tema nu vine predefinită.

  • FUNCȚIONALITĂȚI SPECIALE

Adăugarea de funcții speciale cum ar fi integrarea cu diferite sisteme de plată, căutare filtrare produse, asistență live.

  • GĂZDUIRE ȘI SECURITATE

Costurile de găzduire și securitate sunt alte aspecte de luat în calcul. Acestea nu generează costuri majore și trebuie adaptate în funcție traficul generat sau produsele comercializate.

  • OPTIMIZARE SEO PENTRU MAGAZIN ONLINE

Această investiție este crucială pentru magazin pe termen lung. Ne dorim să reducem costurile de reclamelor plătite, corect?

  • MENTENANTĂ MAGAZIN ONLINE

Costurile pentru mentenanța tehnică și pentru actualizare, respectiv pentru adăugare de conținut, produse, etc.

Pentru a obține o oferă personalizată este recomandat să ne contactați și să beneficiați de un Audit gratuit, în acest fel putem să vă oferim o ofertă care să fie mănușă pentru nevoia afacerii dvs. Asta în cazul în care oferta din categoria de preț a Arhitecților nu este ceea ce căutați la momentul respectiv.

Întrebări Frecvente

Ce presupune serviciul Creare Magazin Online?

Procesul de creare a unui magazin online implică mai multe etape, începând cu definirea obiectivelor și a cerințelor, trecând prin design, dezvoltare și testare, până la lansarea finală a magazinului. Echipa noastră va implementa fiecare etapă pentru a vă asigura că magazinul este în conformitate cu obiectivele dvs.

Durata de dezvoltare a unui magazin în mediul online variază în funcție de complexitatea acestuia, funcționalitățile dorite și conținutul site-ului. Pentru magazinele simple care nu comercializează multe produse, procesul durează între 14-30 zile, în timp ce magazinele complexe cu sute de produse pot dura până la 60 de zile. 

Da, se pot solicita până la un anumit punct. Chiar sunteți încurajați să faceți acest lucru. În cazul în care doriți o colaborare pe termen lung pe partea de mentenață în funcție de contract putem realiza modificări majore în orice moment.

După lansare, veți primi instrucțiuni detaliate privind modul de gestionare și actualizare a conținutului site-ului dvs. în funcție de platforma pe care o folosim (de obicei, un sistem de administrare a conținutului, cum ar fi WordPress). Vom oferi de asemenea asistență tehnică dacă întâmpinați dificultăți. Totodată ne angajăm să vă oferim posibilitatea de colaborare pe partea de mentenață.

Da, toate site-urile pe care le dezvoltăm includ optimizare (Seo onpage) pentru motoarele de căutare (Google). Deși suntem agenție web design ne asigurăm că structura site-ului, conținutul și alte elemente sunt optimizate pentru a obține o bună vizibilitate în rezultatele motoarelor de căutare. Oferim extra și servicii SEO. Dacă optați pentru unul din pachetele suplimentare SEO vom implementa o strategie specifică afacerii dumneavoastră.

Pentru a obține un cost estimativ pentru proiectul dvs., vă invităm să ne contactați pentru o sesiune de consultanță gratuită. Vom discuta despre cerințele și obiectivele dvs. și vă vom oferi o estimare personalizată pentru dezvoltarea magazinului pe care vi-l doriți. Asta în cazul în care unul din pachetele disponibile pe site la momentul respectiv nu vă satisface nevoile.

Dorești un Site de prezentare, un Magazin Online sau Servicii SEO Profesionale care generează impactul așteptat? Arhitecții sunt pregătiți să colaboreze!