­čô▒ 0754 365 230

Creare Magazin Online pentru orice bussines

Vrei un Shop Online optimizat pentru vânzări?

Noi cei de la Web Arhitec╚Ťi oferim calitate maxim─â pentru serviciile de Creare Magazin Online.

Asta presupune c─â toate magazinele construite de noi beneficiaz─â de solu╚Ťii personalizate ╚Öi func╚Ťionalit─â╚Ťi avansate. Transform─â╚Ťi viziunea ├«ntr-o platform─â de E-Commerce de succes!

Ce conditii trebuie sa indeplineasca un magazin online?

Un magazin online de succes trebuie s─â ├«ndeplineasc─â o serie de condi╚Ťii esen╚Ťiale: vitez─â de ├«nc─ârcare bun─â, design optimizat care asigur─â o navigare u╚Öoar─â pe orice dispozitiv, s─â ofere o experien╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi s─â includ─â descrieri relevante pentru produse ╚Öi imagini care reflect─â realitatea produsului.

Totodat─â este recomandat s─â asigure transparen╚Ť─â ├«n privin╚Ťa pre╚Ťurilor ╚Öi costurilor de livrare s─â pun─â la dispozi╚Ťie mai multe variante de plat─â sau op╚Ťiuni multiple de livrare ╚Öi s─â aib─â un catalog de produse bine structurat. De asemenea, este primordial s─â existe un suport calitativ pentru clien╚Ťi.

Creare magazin online cu design atragator

Design atr─âg─âtor ╚Öi func╚Ťional

Prima impresie conteaz─â ╚Öi ╚Ťine clientul pe platform─â. Design-ul func╚Ťional nu se refer─â doar la aspectul estetic, ci ╚Öi la c├ót de u╚Öor navigheaz─â utilizatorul. Totodat─â influen╚Ťeaz─â ╚Öi SEO.

Creare magazin online cu proces simplu de cumparare

Proces de cumpărare simplu și intuitiv

Un proces de cumpărare simplu și intuitiv este crucial pentru succesul unui magazin online. Crește ratele de conversie prin reducerea ratei de abandon a coșului de cumpărături

Creare magazin online cu catalog de produse

Catalog de produse bine structurat

Clien╚Ťii pot g─âsi rapid ╚Öi u╚Öor produsele ╚Öi ├«i ajut─â ├«n procesul de cumparare. Totodat─â ajut─â func╚Ťia de c─âutare sau sortare. Este eficient din punct de vedere SEO sau al gestiunii stocurilor.

Creare magazin online cu securitate

Securitate ╚Öi confiden╚Ťialitate

Securitatea ╚Öi confiden╚Ťialitatea sunt esen╚Ťiale pentru orice shop online. Are un impact semnificativ asupra ├«ncrederii ╚Öi loialit─â╚Ťii clien╚Ťilor, precum ╚Öi asupra reputa╚Ťiei ╚Öi succesului pe termen lung al afacerii.

Creare magazin online cu suport pentru clienti

Suport pentru clien╚Ťi

Suportul pentru clien╚Ťi este important din c├óteva puncte de vedere. ├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte experien╚Ťa clientului, construie╚Öte ├«ncredere ╚Öi reduce rata de retur al produselor. Clientul mul╚Ťumit se ├«ntoarce pe platform─â.

Creare magazin online cu plata cu cardul

Plata cu cardul

Plata cu cardul ├«ntr-un magazin online este o facilitate esen╚Ťial─â care aduce o serie de beneficii at├ót pentru clien╚Ťi, c├ót ╚Öi pentru afacere. Contribuie direct la cre╚Öterea v├ónz─ârilor ╚Öi este o dovad─â de profesionalism.

Cuprins

Ce beneficii aduce un magazin online creat de Web Arhitecti?

Cu o experien╚Ť─â de peste 10 ani ├«n web design, agen╚Ťia noastr─â┬á este capabil─â s─â execute magazine complexe plec├ónd de la un design optimizat pentru versiunile mobile.

Cunoaștem faptul că trăim în era în care peste 50% din utilizatorii de internet, navighează de pe telefon.

Pe l├óng─â acest aspect, un magazin de succes trebuie s─â ├«ntruneasc─â mai multe criterii esen╚Ťiale: o interfa╚Ť─â prietenoas─â ╚Öi intuitiv─â, procese simplificate de cump─ârare ╚Öi o structur─â clar─â a informa╚Ťiilor.

Completate cu o optimizare SEO de calitate, o platformă stabilă și un proces de identificare corect a clientului.

Creare magazin online care face conversii

Mai mul╚Ťi vizitatori ofer─â mai multe conversii

Concepem magazinele doar dup─â ce studiem pia╚Ťa ╚Öi concuren╚Ťa. Experien╚Ťa noastr─â ├«mpreun─â cu competen╚Ťele de web design, programare ╚Öi SEO, ne ajut─â s─â g─âsim cele mai eficiente solu╚Ťii pentru bussines-ul vostru.

Creare magazin online cu multe produse

Categorii, produse și filtrare nelimitată

Oferim posibilitatea de a ad─âuga categorii, produse ╚Öi filtre nelimitate. Aceast─â flexibilitate v─â ajut─â s─â organiza╚Ťi ╚Öi s─â prezenta╚Ťi oferta ├«ntr-un mod clar ╚Öi atractiv, facilit├ónd pentru clien╚Ťi procesul de c─âutare ╚Öi selec╚Ťie a produselor.

creare magazin online si E-Commerce

E-commerce pentru pia╚Ťa din Rom├ónia

L─âsa╚Ťi totul ├«n seama noastr─â ╚Öi voi v─â concentra╚Ťi-v─â100% pe afacere. Cunoa╚Ötem tendin╚Ťele comer╚Ťului electronic din Romania, deci ├«╚Ťi vom creea un magazin care se plieaz─â pe profilul cump─âr─âtorului.

Creare magazin online cu cms

Ce platform─â CMS integr─âm?

Doar platforme 100% Open Source. Pentu c─â v─â dori╚Ťi un magazin u╚Öor de gestionat ╚Öi de reparat. Din punct de vedere web developing ne ax─âm pe HTML, PHP, JavaScript, MySQL ╚Öi alte limbaje la fel de populare.

Formula noastra pentru crearea unei platforme de E-Commerce

Serviciul Creare Magazin Online este viabil at├ót pentru companiile care doresc o extindere a activit─â╚Ťii locale ├«n mediul online, c├ót ╚Öi pentru cele care sunt la ├«nceput de drum ╚Öi aleg sa ├«╚Öi reduc─â costurile unui magazin fizic, activ├ónd doar ├«n mediul online.

În continuare vă prezentăm un tur al procedurii de lucru:

Creare site web cu consultanta gratuita

Consultan╚Ť─â gratuit─â

Prima etap─â implic─â o consultare cu clientul pentru a ├«n╚Ťelege nevoile, obiectivele ╚Öi cerin╚Ťele acestuia. Se stabilesc a╚Ötept─ârile, publicul ╚Ťint─â ╚Öi scopul magazinului.

Analiza concurenta pentru magazin online

Analiza pie╚Ťei ╚Öi concuren╚Ťei

Se efectueaz─â cercet─âri ├«n identificarea concuren╚Ťei ╚Öi tendin╚Ťele din industrie, pentru ca magazinul s─â poat─â fi eviden╚Ťiat fa╚Ť─â de concuren╚Ťii din ni╚Öa respectiv─â.

Strategie si planificare pentru crearea magazinului online

Strategie și planificare

Se dezvolt─â un plan care include structura site-ului, con╚Ťinutul ╚Öi arhitectura informa╚Ťional─â.

Creare site web cu design receptiv

Design Web ╚Öi experien╚Ť─â utilizator (UX)

Se creeaz─â un concept de design care s─â fie reprezentativ pentru brand. Se lucreaz─â la experien╚Ťa utilizatorului pentru a asigura o navigare intuitiv─â.

Dezvoltare web magazin online

Dezvoltare tehnic─â

Echipa Web Arhitec╚Ťi implementeaz─â design-ul ales de client ╚Öi func╚Ťionalit─â╚Ťile dorite. Aici putem men╚Ťiona Facturare, AWB pentru curier, Integrare cu Social Media ╚Öi multe altele.

Securitate si plata pentru magazin online

Integrarea pl─â╚Ťilor ╚Öi normelor de┬á securitate

Se integreaz─â sistemele de plat─â securizate, pentru a permite clien╚Ťilor s─â comande serviciile sau produsele dorite.┬á

Copywriting pentru crearea unui magazin online

Ad─âugare de con╚Ťinut

Se formeaz─â ╚Öi se adaug─â con╚Ťinut preferen╚Ťial, inclusiv descrieri de produse, imagini plus alte elemente relevante.

Testare magazin online

Testarea magazinului

Se efectueaz─â o sesiune de teste pentru a verifica func╚Ťionalitatea platformei de E-Commerce pe diverse dispozitive mobile ╚Öi browsere. Toate erorile ╚Öi problemele sunt remediate.

Optimizare SEO magazin online

Optimizare SEO Magazin Online

Se efectuează optimizarea SEO pentru a spori vizibilitatea site-ului în motoarele de căutare cum ar fi Google sau Bing. Apoi ne ocupăm de partea de content writing, scriem articole de Blog, publicăm Advertoriale și planificăm o strategie pentru Link-Building.

Marketing pentru magazin online

Marketing online

Ne asigur─âm c─â magazinul vostru este promovat corespunz─âtor. V─â oferim sfaturi cu privire la re╚Ťelele sociale ╚Öi v─â implement─âm campanii PPC, precum Google Ads sau Facebook.

Suport tehnic creare magazin online

Suport dedicat pentru client

Echipa Arhitec╚Ťilor este aici pentru a se asigura c─â shopul dvs. ruleaz─â perfect pe parcursul colabor─ârii. Urc─âm produse noi pe site ╚Öi actualiz─âm con╚Ťinutul la nevoie.

De ce sa iti cream noi magazinul online?

Pentru echipa noastr─â, fiecare proiect de creare a unui magazin online este mult mai mult dec├ót o simpl─â sarcin─â tehnologic─â. Este o oportunitate de a construi nu doar un site, ci un brand online ├«ntre viziunea dumneavoastr─â ╚Öi publicul ╚Ťint─â.

Suntem o agen╚Ťie online dedicat─â, pasionat─â ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd dornic─â de afirmare!

De aceea, ne implic─âm cu pasiune ╚Öi profesionalism ├«n fiecare etap─â a procesului de creare magazin online, de la analiza nevoilor ╚Öi dorin╚Ťelor dvs., p├ón─â la lansarea ╚Öi promovarea corespunz─âtoare a magazinului.

Fiecare detaliu conteaz─â pentru noi ╚Öi ne str─âduim s─â oferim nu doar un site, ci o experien╚Ť─â online memorabil─â ╚Öi de succes pentru clien╚Ťii dumneavoastr─â.

V─â oferim solu╚Ťii personalizate, adaptate la specificul ╚Öi bugetul dvs., care s─â v─â asigure un magazin online la cheie func╚Ťional, atractiv ╚Öi profitabil.┬á┬á

audit gratuit pentru creare magazin online

Pre╚Ť personalizat pentru afacerea dvs.

Realizare Magazin Online la cheie

de la 2500 lei

Livram magazin online cu optimizare SEO

Când vine vorba de realizarea magazinului vostru, un aspect important pe care îl luăm în serios este optimizarea SEO, respectiv SEO Tehnic și SEO On Page.

Magazinul va fi construit pentru a atrage vizitatori, iar noi te asigurăm că motoarele de căutare Google sau Bing îl pot indexa și clasifica ușor.  Creștem viziblitatea și maximizăm profiturile din traficul organic.

Seo Tehnic Magazin Online

Optimizare SEO Tehnica

Se concentreaz─â pe ├«mbun─ât─â╚Ťirea aspectelor tehnice ale site-ului. Acest lucru include viteza de ├«nc─ârcare a paginii, compatibilitatea cu dispozitivele mobile, structura URL-urilor, securitatea prin HTTPS ╚Öi accesibilitatea facil─â pentru crawlerii motoarelor de c─âutare.┬á

SEO On Page Magazin Online

Optimizare SEO On-Page

Cre╚Ötem vizibilitatea online prin folosirea strategic─â a cuvintelor cheie ├«n elemente precum titluri, meta descrieri ╚Öi con╚Ťinut. Aceasta ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte structura ╚Öi accesibilitatea paginii, respectiv indexarea ei.

Specialisti SEO

Care sunt pasii pentru crearea magazinului online?

Hai s─â ├«╚Ťi detaliem etapele de lucru

Procesul de realizare a unui magazin online de succes este ├«mp─âr╚Ťit ├«n mai multe etape dup─â cum va men╚Ťionam anterior. ├Än urm─âtoarele r├ónduri dorim s─â v─â prezent─âm o scurt─â descriere┬á pentru a v─â familiariza cu procedura de lucru.┬á

strategy

Dezvoltăm strategia împreună

├Än prima faz─â Arhitec╚Ťii se consult─â cu clientul despre scopul si strategia proiectului. ├Än acest fel putem ╚Ťinti publicul potrivit ╚Öi identific─âm concuren╚Ťa. Cunoa╚Öterea publicului ╚Öi a concuren╚Ťei este primordial─â pentru a putea organiza design-ul, con╚Ťinutul ╚Öi identificarea cuvintelor cheie.

Propunem multiple concepte de design

├Än cele ce urmeaz─â ne ocup─âm de web design, adic─â punem tot cap la cap ╚Öi concepem un proiect care s─â se plieze pe strategie. Ne asigur─âm c─â interfa╚Ťa, respectiv fiecare pagin─â web a magazinul este modern─â ╚Öi u╚Öor de navigat. Oferim c├óteva variante de design care se potrivesc cu specificul afacerii dvs.

app development

Dezvolt─âm Platforma

Din momentul ├«n care a╚Ťi ales conceptul vizual, ne ocup─âm de structura site-ului ╚Öi magazinul prinde contur. Aceasta este cea mai lung─â etap─â tehnologic─â. Totodat─â oferim consultan╚Ť─â ╚Öi servicii de content, respectiv copywriting pentru un con╚Ťinut calitativ.

search engine optimization

Optimizam SEO Magazinul

Noi cunoa╚Ötem c├ót de important este SEO pentru magazinul vostru. Optimizarea SEO este esen╚Ťial─â pentru a aduce clien╚Ťi pe site din Google. Pentru un magazin aflat la ├«nceput de drum, SEO ├«n combina╚Ťie cu reclamele PPC, sunt o alegere care creaz─â simbioz─â.

responsive design

Test─âm Platforma

O agen╚Ťie web design profesional─â, ├«nainte s─â finalizeze un shop online este con╚Ötient─â c─â testarea este esen╚Ťial─â pentru asigurarea func╚Ťion─ârii corecte a acestuia. Noi test─âm fiecare pagin─â din website pentru a se asigura c─â este func╚Ťional─â pe toate platformele ╚Öi dispozitivele mobile.

web

Lans─âm Magazinul pe internet

Procesul de realizare a magazinului vostru a luat sf├ór╚Öit, urmeaz─â publicarea pe internet. Avem nevoie de g─âzduire ╚Öi un domeniu potrivit. Ne dorim un magazin de succes, am pus accent pe webdesign, func╚Ťionalitate ╚Öi con╚Ťinut. ├Äntr-un final de ocupam de marketing pentru atragerea clien╚Ťilor.

Platforma de comert electronic cu design compatibil pe orice dispozitiv

Dup─â cum v─â povesteam anterior, toate serviciile noastre includ o experien╚Ť─â uniform─â pe toate dispozitivele cu acces la internet.

Acest detaliu este primordial pentru a c├ó╚Ötiga vizite suplimentare, respectiv clien╚Ťi. Se cunoa╚Öte faptul ca peste 50% din navigatorii de pe internet folosesc telefonul mobil.

Google, dar și alte motoare de căutare favorizează paginile care folosesc acest design adaptabil. Dacă site-ul dvs. este receptiv, acesta are șanse mari să fie afișat mai sus în Googlee, ceea ce duce la creșterea vânzărilor.

Dac─â vorbim despre ├«mbun─ât─â╚Ťirea ratei de conversie, o experien╚Ť─â bun─â pentru navigatorul de pe dispozitivul mobil conduce la o mai mare probabilitate ca acesta s─â r─âm├ón─â pe platform─â ╚Öi s─â efectueze o ac╚Ťiune dorit─â, precum achizi╚Ťia.

Creare magazin online optimizat pentru mobil

Servicii complete pentru rcrearea unui magazin online

Din fericire, Echipa Arhitec╚Ťilor nu este o simpl─â agen╚Ťie web.

Nu suntem doar web designeri și dezvoltatori. Noi oferim tot suportul necesar pentru promovarea shop-ului dvs. 

Procesul de Marketing Online include o serie de beneficii ╚Öi avantaje pentru orice bussines. ├Än prim─â instan╚Ť─â cre╚Öte vizibilitatea brand-ului ├«n mediul online.

Totodat─â cre╚Öte traficul pe site, cre╚Öte conversia, permite interac╚Ťiuni continue cu clien╚Ťii ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd ofer─â date ╚Öi informa╚Ťii precise despre audien╚Ť─â. Cu acestea se poate optimiza constant con╚Ťinutul site-ului sau tactica de abordare SEO.┬á

Optimizăm și campanii de reclame PPC, precum Google sau Facebook ADS.

Copywriting

Copyright-ul ofer─â o serie de beneficii pentru un magazin online ├«n multe feluri. Acesta contribuie la convingerea cititorilor cu privire la notorietatea brandului. Influen╚Ťeaz─â direct procesul de optimizare SEO pentru motoarele de c─âutare. Totodat─â crearea unui con╚Ťinut unic va genera mai mul╚Ťi vizitatori, respectiv tranzac╚Ťii finalizate.

Marketing Online

Procesul de marketing online aduce o serie de beneficii pentru magazin și poate juca un rol crucial în dezvoltarea și succesul acestuia. Putem enumera două dintre ele: crește vizibilitatea în mediul online, crește traficul pe site și totodată conversile.

Cat costa un Magazin Online?

Costul unui magazin online la cheie poate varia destul de mult ├«n func╚Ťie de o serie de factori, cum ar fi complexitatea website-ului, func╚Ťionalit─â╚Ťile implementate, designul s-au platforma de E-commerce folosit─â. Aici putem enumera c├ó╚Ťiva factori:

  • DESIGN PLUS DEZVOLTARE WEB

Un design personalizat, editarea codului pentru func╚Ťionalit─â╚Ťi speciale ├«n cazul ├«n care tema nu vine predefinit─â.

  • FUNC╚ÜIONALIT─é╚ÜI SPECIALE

Ad─âugarea de func╚Ťii speciale cum ar fi integrarea cu diferite sisteme de plat─â, c─âutare filtrare produse, asisten╚Ť─â live, etc.

  • G─éZDUIRE ╚śI SECURITATE

Costurile de g─âzduire ╚Öi securitate sunt alte aspecte de luat ├«n calcul. Acestea nu genereaz─â costuri majore ╚Öi trebuie adaptate ├«n func╚Ťie traficul generat sau produsele comercializate.

  • OPTIMIZARE SEO PENTRU MAGAZIN ONLINE

Aceast─â investi╚Ťie este crucial─â pentru magazin pe termen lung. Ne dorim s─â reducem costurile reclamelor pl─âtite, corect?

  • MENTENANT─é MAGAZIN ONLINE

Costurile pentru mentenan╚Ťa tehnic─â ╚Öi pentru actualizare, respectiv pentru ad─âugare de con╚Ťinut, produse, etc.

Pentru a ob╚Ťine o ofer─â personalizat─â este recomandat s─â ne contacta╚Ťi ╚Öi s─â beneficia╚Ťi de un Audit gratuit, iar ├«n acest fel putem s─â v─â oferim o ofert─â care s─â fie m─ânu╚Ö─â pentru nevoia afacerii dvs. Asta ├«n cazul ├«n care oferta din categoria de pre╚Ť a Arhitec╚Ťilor nu este ceea ce c─âuta╚Ťi la momentul respectiv.

intrebari frecvente 1

Intrebari Frecvente despre magazine online

Dore╚Öti un Site de prezentare sau un Magazin Online care genereaz─â impactul a╚Öteptat? Arhitec╚Ťii sunt preg─âti╚Ťi s─â colaboreze!

creare site web