­čô▒ 0754 365 230

Preturi pentru Realizare Magazin Online la Cheie

Realizam Magazine Online la Cheie la preturi imbatabile! 

Atrage╚Ťi trafic online ╚Öi cre╚Öte╚Ťi v├ónz─ârile cu ajutorul unei platforme de E-Commerce care se ├«ncarc─â rapid. Toate pachete includ at├ót un design personalizat, c├ót ╚Öi optimizare pentru SEO ╚Öi dispozitive mobile.

V─â ascult─âm

Ascult─âm cerin╚Ťele ╚Öi adres─âm ├«ntreb─âri specifice pentru a afla care este scopul magazinului.

Ne consult─âm

Folosim expertiza noastr─â ╚Öi experien╚Ťa voastr─â pentru a crea un magazin online care ├«╚Öi atinge scopul.

Suntem rapizi

Suntem pasiona╚Ťi, avem experien╚Ť─â ╚Öi livr─âm platforma de E-Commerce ├«n cel mai scurt timp.

Va realizam un magazin online gata optimizat pentru vânzări

Gata optimizat pentru SEO și Mobil

Agen╚Ťia WebArhitecti ofer─â solu╚Ťii complete de realizare magazin online, adaptate nevoilor afacerii voastre.

Atrage╚Ťi clien╚Ťii ╚Öi genera╚Ťi mai multe v├ónz─âri cu un E-Commerce optimizat pentru Google ╚Öi dispozitive mobile. Oferim servicii all-inclusive pentru comer╚Ť electronic de la web design, dezvoltare tehnic─â, p├ón─â la Copywriting ╚Öi reclame PPC sau Mentenanta web.

Oferim suport tehnic continuu ╚Öi consultan╚Ť─â de specialitate, astfel ├«nc├ót prezen╚Ťa voastr─â online s─â devin─â profitabil─â.

Lansa╚Ťi un Shop care v─â surprinde brandul !

92%
SCORUL CLIENȚILOR

SATISFĂCUȚI

Medie în industrie 70%

DE CE AVEM ATÂȚI

CLIENȚI SATISFĂCUȚI?

Suntem serioși

Respect─âm clientul

Oferim alternative

90% +
RATA DE RETENȚIE

Medie în industrie 50%

DE CE AVEM O RATA

DE RETENȚIE MARE ?

Solu╚Ťii personalizate

Experien╚Ť─â ├«n indrustrie

Rezultate dovedite

Cream magazine online cu precizie de Arhitect

Pachet Magazin Online Start-up
Pentru afacerile mici si mijlocii, aflate la început de drum
Pachet Magazin Online Bussines
Solutia suprema pentru Magazine Online
Previous slide
Next slide

PRET Magazin Online

Pretul realiz─ârii unei platforme de E-Commerce variaz─â ├«n func╚Ťie de complexitatea site-ului, num─ârul de categorii sau produse, gradul de personalizare sau func╚Ťionalit─â╚Ťi avansate. La Web Arhitecti oferim dou─â pachete de baz─â care pot fi personalizate ├«n func╚Ťie de de necesit─â╚Ťile voastre stabilite ├«n urma unui Audit gratuit.

Planurile sunt g├óndite pentru a oferii solu╚Ťii care s─â se potriveasc─â at├ót unui start-up, c├ót ╚Öi unei afaceri mature.

Not─â: Pentru afacerile care presteaz─â servicii ╚Öi nu comercializeaz─â produse vede╚Ťi pre╚Ťul unui site de prezentare

Site Prezentare

Realizare Magazin Online START-UP

Pachetul Start-Up este este conceput ├«n special pentru afacerile mici ╚Öi mijlocii care fac primii pa╚Öi ├«n lumea online. ├Än╚Ťelegem provoc─ârile ╚Öi nevoile specifice ale afacerilor la ├«nceput de drum, motiv pentru care am creat o solu╚Ťie simpl─â, eficient─â ╚Öi economic─â, care nu compromite calitatea sau performan╚Ťa magazinului.

Creare site prezentare profesional

Realizare Magazin Online BUSSINES

Pachetul Business este solu╚Ťia suprem─â pentru magazinele care aspir─â la complexitatate ╚Öi func╚Ťionalit─â╚Ťi avansate sau integr─âri multiple. Este proiectat pentru a gestiona un volum mare de produse, oferind solu╚Ťii personalizabile pentru a ├«ndeplini cerin╚Ťele specifice proiectului vostru. Garanteaz─â o experien╚Ť─â online complet─â pentru clien╚Ťi.

Cuprins

Pachet START-UP Magazin Online

PROFIT─é ACUM DE OFERT─é !
2000
2000 LEI F─âr─â costuri ascunse !
 • design profesional
 • produse nelimitate
 • 10 categorii de poduse
 • SEO Tehnic + SEO On Page
 • concept grafic pentru cerin╚Ťele tale
 • optimizare dispozitive mobile
 • adres─â de e-mail personalizat─â
 • func╚Ťionalit─â╚Ťi la cerere
 • suport tehnic gratuit

Pachet BUSSINES Magazin Online

PROFIT─é ACUM DE OFERT─é !
NEGOCIABIL
 • Concept Design UX &UI
 • produse nelimitate
 • categorii nelimitate
 • SEO Tehnic + SEO On Page
 • concept grafic conform cerin╚Ťelor tale
 • optimizare dispozitive mobile
 • adres─â de e-mail personalizat─â
 • func╚Ťionalit─â╚Ťi speciale la cerere
 • integrare Google Analytics ╚Öi GSC
 • Integrare FaceBook pixel
 • securitate ╚Öi backup
 • creare re╚Ťele sociale
 • suport tehnic gratuit
Popular

De ce sa ne alegi pe noi pentru realizarea magazinului online?

Iat─â de ce companiile se asociaz─â cu Web Arhitec╚Ťi

Aleg├ónd serviciile nostre pentru E-Commerce, ve╚Ťi beneficia de o abordare unic─â, centrat─â pe client care va transforma viziunea voastr─â ├«ntr-un magazin online de succes.

Agen╚Ťia noastr─â ├«n╚Ťelege c├ót de important este pentru voi s─â ave╚Ťi un magazin online care este reprezentat de un desgin modern ╚Öi ├«n acela╚Öi timp este optimizat pentru a atrage ╚Öi converti vizitatorii ├«n clien╚Ťi.

Ne distingem de concuren╚Ť─â prin abilitatea de a integra design-ul interactiv (UI) optimizat pentru conversii ╚Öi experien╚Ťa utilizatorului (UX).

Asigurăm optimizare SEO de bază și design pentru orice dispozitiv mobil, garantăm viteză de încarcare și navigare fluidă pe orice tip de browser.

Punem un accent deosebit pe aspectele tehnice precum arhitectura informa╚Ťiei, securitatea cibernetic─â ╚Öi conformitatea cu legisla╚Ťia ├«n vigoare privind drepturile de autor.┬á

Garantie SIte Prezentare

Peste 15 ani de experien╚Ť─â ├«n web development

Arhitec╚Ťii Web ├«mbin─â experien╚Ťa ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťele dob├óndite ├«n cei 10 ani cu g├óndirea creativ─â pentru a v─â creea un magazin online care arat─â bine ╚Öi functioneaz─â impecabil.

Consultan╚Ťi creare site prezentare

Oferim consultan╚Ť─â ╚Öi suport pe parcursul colabor─ârii

Parteneriatul nostru nu se opre╚Öte ├«n urma realiz─ârii magazinului. Echipa noastr─â v─â ofer─â consultan╚Ť─â ╚Öi suport pe tot parcursul colabor─ârii, pentru a v─â ajuta s─â ob╚Ťine╚Ťi cele mai bune rezultate. V─â asigur─âm c─â platforma r─âm├óne relevant─â ╚Öi eficient─â pe termen lung.

Web Design personalizat

Mentenanta, actualizare și urcare de produse

Colabora╚Ťi cu noi ╚Öi beneficia╚Ťi de servicii pentru mentenan╚Ť─â, actualizare ╚Öi securitate sau creare de categorii, respectiv urcare de produse noi pe site. C├ó╚Ötiga╚Ťi timp pre╚Ťios pentru gestionarea afacerii.

garantia calitatii magazinului creat de noi

Majoritatea antreprenorilor își pun întrebarea asta.

De unde știu că magazinul realizat de voi are o arhitectură tehnică corectă și este optimizat corespunzător?

Agen╚Ťia noastr─â v─â pune la dispozi╚Ťie o dat─â cu predarea platfomei de comer╚Ť electronic, un raport, care include un Audit Tehnic.

Noi ne angaj─âm c─â livr─âm un produs final impecabil, iar prin intermediul raportului care con╚Ťine date m─âsurabile cu privire la viteza de ├«nc─ârcare, SEO sau compatibilitatea cu dispozitivele mobile putem demonstra aceste lucruri.

Realizare magazin online cu audit tehnic

Beneficii Pachete E-Commerce

Aleg├ónd unul dintre pachetele noastre (START-UP / BUSINESS) pentru realizarea magazinului, beneficia╚Ťi ╚Öi de alte avantaje, pe l├óng─â web design ╚Öi developarea propriu zis─â a platformei.

Ambele pachete pot fi personalizate dup─â cerin╚Ťele sau nevoile cu care v─â confrunta╚Ťi, ├«n felul acesta pute╚Ťi ad─âuga sau elimina anumite func╚Ťionalit─â╚Ťi.

Crește traficul și vânzările

Care sunt beneficiile unui magazin online profesional?

Magazinul online elimin─â nevoia ├«nchirierii unui spa╚Ťiu fizic cu personal care genereaz─â cheltuieli multiple. Reduce semnificativ costurile de operare, iar ├«n acest mod pute╚Ťi oferi aceea╚Öi calitate la un pre╚Ť mai bun.

Permite clien╚Ťilor s─â fac─â achizi╚Ťii oric├ónd ╚Öi de oriunde, elimin├ónd constr├óngerile legate de un orar de func╚Ťionare.

Automatizarea procesului de comand─â, plat─â ╚Öi livrare economise╚Öte timp pre╚Ťios plus resurse. Realizarea unui magazin online profesional deschide┬á orizonturi noi pentru afacere ╚Öi ofer─â o solu╚Ťie eficient─â pentru scalarea acesteia.

NU MAI A╚śTEPTA, F─é PRIMUL PAS C─éTRE SUCCESUL AFACERII TALE „

Vizibilitate Sporit─â

Vizibilitatea crescut─â este cheia pentru a atrage clien╚Ťi noi. Printr-o optimizare ca la carte, cu ajutorul motoarelor de c─âutare, produsele voastre vor fi u╚Öor de identificat ╚Öi achizi╚Ťionat de persoanele care caut─â cuvinte cheie asociate cu site-ul vostru.

Credibilitate și Profesionalism

Prezen╚Ťa ├«n mediul online cre╚Öte ├«ncrederea clien╚Ťilor ╚Öi contribuie semnificativ la imaginea brandului. Con╚Ťinutul relevant ╚Öi informa╚Ťional, postarea de articole care ofer─â valoare sau implementarea unui sistem de recenzii transmit ├«ncredere ╚Öi profesionalism.

Informa╚Ťii Facile

Un E-Commerce bine structurat ofer─â informa╚Ťii accesibile ╚Öi faciliteaz─â procesul de filtrare ╚Öi identificare a produselor . Accesul facil la informa╚Ťii contribuie la o experien╚Ť─â de cump─âr─âturi pozitiv─â ╚Öi eficient─â, ├«ncuraj├ónd deciziile rapide de achizi╚Ťie, sprijinind conversile.

Ce includ pachetele pentru realizarea magazinului online la cheie?

Crearea unui magazin online de succes necesit─â parcurgerea anumitor etape. Este foarte important s─â v─â ├«n╚Ťelegem afacerea, iar pentru acest lucru v─â punem la dispozi╚Ťie un Audit gratuit. Tot procesul este customizabil, dar ├«n linii mari de ghid─âm dup─â un protocol prestabilit.

├Än maxim 30 zile Arhitec╚Ťii no╚Ötrii ├«╚Ťi creeaz─â un magazin online la cheie

Garantie SIte Prezentare

Audit Gratuit

Oferim un Audit gratuit pentru a ne familiariza cu bussines-ul vostru. Acesta implic─â cunoa╚Öterea valorilor ╚Öi obiectivelor pe termen scurt ╚Öi lung pentru a alinia strategia magazinului online. Se va examina pia╚Ťa ╚Öi publicul ╚Ťint─â, dar ╚Öi concuren╚Ťa, pentru identificarea oportunit─â╚Ťilor. Se ofer─â consultan╚Ť─â privind platforma de E-commerce ╚Öi se vor discuta aspecte despre func╚Ťionalit─â╚Ťile esen╚Ťiale, precum sisteme de plat─â sau op╚Ťiuni de filtrare. Se evalueaz─â strategia de optimizare SEO ╚Öi necesit─â╚Ťile de con╚Ťinut, pentru a asigura vizibilitate maxim─â pe Google.

Optimizare SEO Tehnic─â

Dup─â ce ne familiariz─âm cu afacerea dvs. urmeaz─â etapa de planificare. Aici ne consult─âm cu privire la stabilirea structurii site-ului de prezentare, num─ârul de pagini ╚Öi design-ul acestuia. V─â asigur─âm c─â de la con╚Ťinutul informa╚Ťional p├ón─â la designul UX/UI, totul este aliniat cu obiectivele dvs.

Realizarea magazinului online

Trecem la partea de implementare. ├Äncepem s─â lucr─âm la site-ul dvs. Aceast─â etap─â este colaborativ─â. Feedback-ul vostru este esen╚Ťial pentru a ne asigura c─â rezultatul final este exact cel pe care ├«l a╚Ötepta╚Ťi. Oferim servicii de copywriting, dar ne dorim ca dvs. s─â aduce╚Ťi aport pe partea de content pentru a transmite c├ót mai natural informa╚Ťia c─âtre c─âtre client.

Optimizare SEO On Page

Ne ocup─âm pe optimizarea din punct de vedere SEO pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťii clasarea siteului dvs. de prezentarea pe un loc mai bun ├«n Google ╚Öi pentru a atrage vizitatori. Aceast─â etap─â include o serie de pa╚Öi precum, metadate optimizate (titluri, subtitluri), structur─â URL-uri prietenoas─â, imagini optimizate. Ne asigur─âm ca paginile web se indexeaza pe Google, facem schema marcajelor website-ului, etc. Ne asigur─âm c─â toate paginile beneficiaz─â de un titlu si o metadescriere.

Bonus identific─âm 5 cuvinte cheie pentru bussines-ul dvs !

Testare și revizuire

Etapa de testare, respectiv revizuire, presupune o serie de procese care evalueaz─â func╚Ťionalitatea, performan╚Ťa ╚Öi experien╚Ťa utilizatorului pe site. Ca ╚Öi scopuri putem men╚Ťiona identificarea ╚Öi remedierea problemelor, dar ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea performan╚Ťei.

Lansarea magazinului online

Publicarea shop-ului pe internet ╚Öi indexarea ├«n motoarele de c─âutare. Anun╚Ťarea lans─ârii prin intermediul canalelor de marketing stabilite. implementarea unei campanii PPC sau alte metode de promovare. Monitorizarea traficului ╚Öi a performan╚Ťei magazinului online.

Analiză, Măsurare și Raportare

C├ónd vine vorba de optimizare SEO, analiza, m─âsurarea ╚Öi raportarea sunt ni╚Öte pa╚Öi importan╚Ťi prin care o agen╚Ťie interpreteaz─â ╚Öi livreaz─â rezultatele c─âtre client. ├Än acest mod v─â oferim un raport complet prin care v─â prezent─âm unde ╚Öi cum este pozi╚Ťionat site-ul dvs. ├«n rela╚Ťia cu motoarele de c─âutarte. Cre─âm un raport clar ╚Öi u╚Öor de ├«n╚Ťeles. Ve╚Ťi fi mereu informa╚Ťi ╚Öi ve╚Ťi ╚Öti exact pentru ce ne pl─âti╚Ťi. ┬á

Mentenanta magazin online

Oferim mentenan╚Ť─â complet─â pentru magazine online. Men╚Ťinem platforma ╚Öi pluginurile la zi pentru a v─â proteja ├«mpotriva vulnerabilit─â╚Ťilor ╚Öi pentru a v─â asigura c─â beneficiea╚Ťi de cele mai noi actualiz─âri.

Ad─âug─âm ╚Öi elimin─âm produse la nevoie ╚Öi asigur─âm estionarea eficient─â a catalogului. Asigur─âm securitatea ├«mpotriva atacurilor cibernetice. Monitoriz─âm viteza de ├«nc─ârcare pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi vizibilitatea ╚Öi performan╚Ťa magazinului. V─â ajut─âm cu orice problem─â tehnic─â sau de configurare, oferind totodat─â asisten╚Ť─â prompt─â ╚Öi profesional─â.

Focuseaz─â-te pe v├ónz─âri ╚Öi las─â-ne pe noi s─â ne ocup─âm de restul! Oferim Mentenan╚Ť─â profesional─â, pentru un magazin online performant!

ÎȚI IMPLEMENTĂM ORICE LA CERERE !

intrebari frecvente 1

Intrebari Frecvente despre magazine online

Ești pregătit să devii vizibil pe internet?

Dore╚Öti un Magazin Online sau un Site de Prezentare care genereaz─â impactul a╚Öteptat? Arhitec╚Ťii sunt preg─âti╚Ťi s─â colaboreze!

Vizibilitate pe internet