📱 0754 365 230

Realizăm site-uri care generează clienți

Realizare magazin online la cheie
Gata optimizat pentru SEO și Mobil

Agenția WebArhitecti oferă soluții complete de realizare magazin online, adaptate nevoilor afacerii voastre. Atrageți clienții și generați mai multe vânzări cu un E-Commerce optimizat pentru Google și dispozitive mobile. Oferim servicii all-inclusive pentru comerț electronic de la web design, dezvoltare tehnică, până la Copywriting și reclame PPC sau Mentenanta web.

Oferim suport tehnic continuu și consultanță de specialitate, astfel încât prezența voastră online să devină profitabilă.

Lansați un Shop care vă surprinde brandul !

92%
SCORUL CLIENȚILOR

SATISFĂCUȚI

Medie în industrie 70%

DE CE AVEM ATÂȚI

CLIENȚI SATISFĂCUȚI?

Suntem serioși

Respectăm clientul

Oferim alternative

90% +
RATA DE RETENȚIE

Medie în industrie 50%

DE CE AVEM O RATA

DE RETENȚIE MARE ?

Soluții personalizate

Experiență în indrustrie

Rezultate dovedite

Creăm magazine online cu precizie de Arhitect

Google Bussines
Pentru afacerile locale care beneficiază de locație pe google Maps
Plan SEO Start-up
Pentru site-uri noi, afaceri noi, concurență scăzută. Plan ideal pentru bussines-urile aflate la început de drum.
Plan SEO Profesional
Benefic pentru site-urile cu vechime sau unde concurența este crescută sau pentru cele care doresc să eficientizeze rezultatele.
Previous slide
Next slide

PRET Magazin Online

Pretul realizării unei platforme de E-Commerce variază în funcție de complexitatea site-ului, numărul de categorii sau produse, gradul de personalizare sau funcționalități avansate. La Web Arhitecti oferim două pachete de bază care pot fi personalizate în funcție de de necesitățile voastre stabilite în urma unui Audit gratuit. Planurile sunt gândite pentru a oferii soluții care să se potrivească atât unui start-up, cât și unei afaceri mature.

Site Prezentare

Realizare Magazin Online START-UP

Pachetul Start-Up este este conceput în special pentru afacerile mici și mijlocii care fac primii pași în lumea online. Înțelegem provocările și nevoile specifice ale afacerilor la început de drum, motiv pentru care am creat o soluție simplă, eficientă și economică, care nu compromite calitatea sau performanța magazinului.

Creare site prezentare profesional

Realizare Magazin Online BUSSINES

Pachetul Business este soluția supremă pentru magazinele care aspiră la complexitatate și funcționalități avansate sau integrări multiple. Este proiectat pentru a gestiona un volum mare de produse, oferind soluții personalizabile pentru a îndeplini cerințele specifice proiectului vostru. Garantează o experiență online completă pentru clienți.

Pachet START-UP Magazin Online

PROFITĂ ACUM DE OFERTĂ !
2000
1500 Lei Fără costuri ascunse !
 • design profesional
 • 5 pagini principale pe site
 • optimizare SEO on page
 • concept grafic pentru cerințele tale
 • optimizare dispozitive mobile
 • adresă de e-mail personalizată
 • suport tehnic gratuit

Pachet BUSSINES Magazin Online

PROFITĂ ACUM DE OFERTĂ !
2500
2000 Lei Fără costuri ascunse !
 • design și dezvoltare
 • 10 pagini principale pe site
 • optimizare SEO on page
 • concept grafic conform cerințelor tale
 • optimizare dispozitive mobile
 • adresă de e-mail personalizată
 • integrare google analytics și GSC
 • securitate și backup
 • creare rețele sociale
 • funcționalități speciale la cerere
 • suport tehnic gratuit
Popular

De ce să alegi ne alegi pe noi pentru realizarea magazinului online?

Iată de ce companiile se asociază cu Web Arhitecți

Alegând serviciile nostre pentru E-Commerce, veți beneficia de o abordare unică, centrată pe client care va transforma viziunea voastră într-un magazin online de succes.

Agenția noastră înțelege cât de important este pentru voi să aveți un magazin online care prezintă un desgin modern și în același timp este optimizat pentru a atrage și converti vizitatorii în clienți. Ne distingem de concurență prin abilitatea de a integra design-ul interactiv (UI) optimizat pentru conversii și experiența utilizatorului (UX). Asigurăm optimizare SEO de bază și design pentru orice dispozitiv mobil, garantăm viteză de încarcare și navigare fluidă pe orice tip de browser. Punem un accent deosebit pe aspectele tehnice precum arhitectura informației, securitatea cibernetică și conformitatea cu legislația în vigoare privind drepturile de autor. 

Garantie SIte Prezentare

Peste 15 ani de experiență în web development

Arhitecții Web îmbină experiența și cunoștințele dobândite în cei 15 ani cu gândirea creativă pentru a vă creea un magazin online care arată bine și functionează impecabil.

Consultanți creare site prezentare

Oferim consultanță și suport pe parcursul colaborării

Parteneriatul nostru nu se oprește în urma realizării magazinului. Echipa noastră îți oferă consultanță și suport pe tot parcursul colaborării, pentru a te ajuta să obții cele mai bune rezultate. Te asigurăm că platforma rămâne relevantă și eficientă pe termen lung.

Web Design personalizat

Mentenanta, actualizare și urcare de produse

Colaborați cu noi și beneficiați de servicii pentru mentenanță, actualizare și securitate sau creare de categorii, respectiv urcarea de produse noi pe site. Câștigați timp prețios pentru gestionarea afacerii.

Beneficii Pachete realizare magazine online

Alegând unul dintre pachetele noastre (START-UP / BUSINESS) pentru realizarea magazinului, beneficiați și de alte avantaje, pe lângă web design și developarea propriu zisă a platformei.

Ambele pachete pot fi personalizate după cerințele sau nevoile cu care vă confruntați, în felul acesta puteți adăuga sau elimina anumite funcționalități.

Preț personalizat pentru nevoia dvs.

Servicii SEO Profesionale începând cu 

750 LEI

Care sunt beneficiile unui magazin online profesional?

Magazinul online elimină nevoia închirierii unui spațiu fizic cu personal care generează cheltuieli multiple. Reduce semnificativ costurile de operare, iar în acest mod puteți oferi aceeași calitate la un preț mai bun. Permite clienților să facă achiziții oricând și de oriunde, eliminând constrângerile legate de un orar de funcționare. Automatizarea procesului de comandă, plată și livrare economisește timp prețios plus resurse. Realizarea unui magazin online profesional deschide  orizonturi noi pentru afacere și oferă o soluție eficientă pentru scalarea acesteia.

NU MAI AȘTEPTA, FĂ PRIMUL PAS CĂTRE SUCCESUL AFACERII TALE „

Vizibilitate Sporită

Vizibilitatea crescută este cheia pentru a atrage clienți noi. Printr-o optimizare ca la carte, cu ajutorul motoarelor de căutare, produsele voastre vor fi ușor de identificat și achiziționat de persoanele care cuvinte asociate cu site-ul vostru.

Credibilitate și Profesionalism

Prezența în mediul online crește încrederea clienților și contribuie semnificativ la imaginea brandului. Conținutul relevant și informațional, postarea de articole care oferă valoare sau implementarea unui sistem de recenzii transmit încredere și profesionalism.

Informații Facile

Un E-Commerce bine structurat oferă informații accesibile și facilitează procesul de filtrare și identificare a produselor . Accesul facil la informații contribuie la o experiență de cumpărături pozitivă și eficientă, încurajând deciziile rapide de achiziție, sprijinind conversile.

Optimizare SEO Tehnică

Această etapă remediază aspectele tehnice ale site-ului, precum viteza de încărcare, compatibilitatea cu dispozitivele mobile, norme de securitate, structura URL-urilor, accesibilitatea pentru motoarele de căutare și multe altele. Aici verificăm dacă website-ul este ușor de indexat și dacă există erori tehnice care ar putea o clasare bună în Google.

Identificare Cuvinte Cheie

Toate planurile de optimizare SEO concepute de noi beneficiază de o analiză pentru identificarea cuvintelor cheie potrivite pentru afacerea dvs. Vă adresăm întrebări despre brand, produse, servicii și despre cuvintele pe care le asociați. Apoi ne axăm pe identificarea celor mai bune variante de cuvinte pentru dvs. În cele din urmă vom formula un plan pentru a vă clasa cât mai sus în Google pe cuvintele respective.  În funcție de asta facem adaptări și modificări cu privire la conținutul site-ului.

Optimizare SEO On Page

Această etapă de optimizare este corelată într-o oarecare măsură cu implementarea cuvintelor cheie identificate anterior după normele în vigoare cu privire la densitatea acestora. Se analizează individual paginile site-ului. Ne asigurăm că toate paginile din cadrului site-ului includ titluri, subtitluri (cum ar fi h2, h3, h4, etc), meta descrieri, imagini sau URL-uri relevante pentru motoarele de căutare. Ne asigurăm cu privire la calitatea și unicitatea conținutului, a categoriilor de produse și servicii, etc. 

Copywriting

Oferim servicii de copywriting, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la redactarea conținutului paginilor web. Colaborăm cu dvs. și ne puteți oferi materiale sau broșuri să înțelegem detalii legate de ce servicii sau produse comercializați.  Ne descurcăm și avem experiența necesară să putem creea conținut unic și relevant pentru orice tipologie de bussines.

Optimizare SEO Off Page

Una dintre cele mai importante etape din cadrul procesului de optimizare SEO Off Page este construirea de legături cu alte pagini (backlinks) sau mai ușor de înțeles, link-uri de la alte website-uri către al vostru . În prezent primează calitatea link-urilor în detrimentul cantității acestora, dar și relevanța acestora cu privire la conținutul site-ului care trebuie să vizeze același public ținta precum afacerea dvs. Haideți să vă dăm un exemplu ușor: Aveți un restarant, vă doriți legături cu site-uri sau bloguri care povetesc despre mâncare sau rețete, nu despre înfrumusețare. Legăturile cu site-uri de renume, cu autoritate ajută pe Google să înțeleagă că și site-ul dvs. este relevant, ajutându-va să creșteți în clasamanet. 

Analiză, Măsurare și Raportare

Când vine vorba de optimizare SEO, analiza, măsurarea și raportarea sunt niște pași importanți prin care o agenție interpretează și livrează rezultatele către client. În acest mod vă oferim un raport complet prin care vă prezentăm unde și cum este poziționat site-ul dvs. în relația cu motoarele de căutarte. Creăm un raport clar și ușor de înțeles. Veți fi mereu informați și veți ști exact pentru ce ne plătiți.  

Ce includ pachetele pentru realizare Magazin Online

Crearea unui magazin online de succes necesită parcurgerea anumitor etape. Este foarte important să vă înțelegem afacerea, iar pentru acest lucru vă punem la dispoziție un Audit gratuit. Tot procesul este customizabil, dar în linii mari de ghidăm după un protocol prestabilit.

În maxim 30 zile Arhitecții noștrii îți creează un magazin online la cheie

Garantie SIte Prezentare

Audit Gratuit

Oferim un Audit gratuit pentru a ne familiariza cu bussines-ul vostru. Acesta implică cunoașterea valorilor și obiectivelor pe termen scurt și lung pentru a alinia strategia magazinului online. Se va examina piața și publicul țintă, dar și concurența, pentru identificarea oportunităților. Se oferă consultanță privind platforma de E-commerce și se vor discuta aspecte despre funcționalitățile esențiale, precum sisteme de plată sau opțiuni de filtrare. Se evaluează strategia de optimizare SEO și necesitățile de conținut, pentru a asigura vizibilitate maximă pe Google.

După ce ne familiarizăm cu afacerea dvs. urmează etapa de planificare. Aici ne consultăm cu privire la stabilirea structurii site-ului de prezentare, numărul de pagini și design-ul acestuia. Vă asigurăm că de la conținutul informațional până la designul UX/UI, totul este aliniat cu obiectivele dvs.

Trecem la partea de implementare. Începem să lucrăm la site-ul dvs. Această etapă este colaborativă. Feedback-ul vostru este esențial pentru a ne asigura că rezultatul final este exact cel pe care îl așteptați. Oferim servicii de copywriting, dar ne dorim ca dvs. să aduceți aport pe partea de content pentru a transmite cât mai natural informația către către client.

Ne ocupăm pe optimizarea din punct de vedere SEO pentru a îmbunătății clasarea siteului dvs. de prezentarea pe un loc mai bun în Google și pentru a atrage vizitatori. Această etapă include o serie de pași precum, metadate optimizate (titluri, subtitluri), structură URL-uri prietenoasă, imagini optimizate. Ne asigurăm ca paginile web se indexeaza pe Google, facem schema marcajelor website-ului, etc. Ne asigurăm că toate paginile beneficiază de un titlu si o metadescriere.

Bonus identificăm 5 cuvinte cheie pentru bussines-ul dvs !

Mentenanta Site

Agenția noastră de web design se ocupă cu servicii de mentenanta web, care sunt foarte importantă pentru uorice site. Mentenanta ajută la protejarea website-ului cu ajutorul normelor de securitate, actualizărilor și back-upului constant. Totodată serviciul nostru vă oferă și posibilitatea de actualizare a contentului informa’ional, prin adăugarea de noi categorii, servicii, produse, imagini etc.

Ne ocupăm noi de website-ul tău!

Site-ul tău de prezentare va fi actualizat, optimizat și încărcat cu content de calitate permanent.

ÎȚI IMPLEMENTĂM ORICE LA CERERE !

Optimizare SEO Tehnică

Această etapă remediază aspectele tehnice ale site-ului, precum viteza de încărcare, compatibilitatea cu dispozitivele mobile, norme de securitate, structura URL-urilor, accesibilitatea pentru motoarele de căutare și multe altele. Aici verificăm dacă website-ul este ușor de indexat și dacă există erori tehnice care ar putea o clasare bună în Google.

Identificare Cuvinte Cheie

Toate planurile de optimizare SEO concepute de noi beneficiază de o analiză pentru identificarea cuvintelor cheie potrivite pentru afacerea dvs. Vă adresăm întrebări despre brand, produse, servicii și despre cuvintele pe care le asociați. Apoi ne axăm pe identificarea celor mai bune variante de cuvinte pentru dvs. În cele din urmă vom formula un plan pentru a vă clasa cât mai sus în Google pe cuvintele respective.  În funcție de asta facem adaptări și modificări cu privire la conținutul site-ului.

Optimizare SEO On Page

Această etapă de optimizare este corelată într-o oarecare măsură cu implementarea cuvintelor cheie identificate anterior după normele în vigoare cu privire la densitatea acestora. Se analizează individual paginile site-ului. Ne asigurăm că toate paginile din cadrului site-ului includ titluri, subtitluri (cum ar fi h2, h3, h4, etc), meta descrieri, imagini sau URL-uri relevante pentru motoarele de căutare. Ne asigurăm cu privire la calitatea și unicitatea conținutului, a categoriilor de produse și servicii, etc. 

Copywriting

Oferim servicii de copywriting, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la redactarea conținutului paginilor web. Colaborăm cu dvs. și ne puteți oferi materiale sau broșuri să înțelegem detalii legate de ce servicii sau produse comercializați.  Ne descurcăm și avem experiența necesară să putem creea conținut unic și relevant pentru orice tipologie de bussines.

Optimizare SEO Off Page

Una dintre cele mai importante etape din cadrul procesului de optimizare SEO Off Page este construirea de legături cu alte pagini (backlinks) sau mai ușor de înțeles, link-uri de la alte website-uri către al vostru . În prezent primează calitatea link-urilor în detrimentul cantității acestora, dar și relevanța acestora cu privire la conținutul site-ului care trebuie să vizeze același public ținta precum afacerea dvs. Haideți să vă dăm un exemplu ușor: Aveți un restarant, vă doriți legături cu site-uri sau bloguri care povetesc despre mâncare sau rețete, nu despre înfrumusețare. Legăturile cu site-uri de renume, cu autoritate ajută pe Google să înțeleagă că și site-ul dvs. este relevant, ajutându-va să creșteți în clasamanet. 

Analiză, Măsurare și Raportare

Când vine vorba de optimizare SEO, analiza, măsurarea și raportarea sunt niște pași importanți prin care o agenție interpretează și livrează rezultatele către client. În acest mod vă oferim un raport complet prin care vă prezentăm unde și cum este poziționat site-ul dvs. în relația cu motoarele de căutarte. Creăm un raport clar și ușor de înțeles. Veți fi mereu informați și veți ști exact pentru ce ne plătiți.  

Echipa Web Arhitecți transpune viziunea de bussines în realitatea digitală. Cu o abordare centrată pe nevoile afacerii dvs. și o pasiune pentru inovație și creativitate noi suntem partenerul de încredere din mediul online.

Ia legătura cu noi

Agentie Web Design
Romania

© 2024 All Rights Reserved.