📱 0754 365 230

Creare Site Web - Oferta si Servicii Profesionale

Creare Site Web este dedicat celor care doresc vizibilitate sporită în online. Oferta este 100% personalizată pentru cerințele voastre.

Alege să colaborezi cu noi și transformă-ți viziunea într-un website profesional, modern și captivant. Suntem aici să construim alături de tine o prezență puternică pe internet.

Prezentare portofoliu de la webarhitecti

Ce include oferta noastra pentru crearea unui site web?

Oferta noastră pentru crearea unui website include o gamă largă de servicii esențiale pentru a satisface toate tipologiile de bussines. Fie că dețineți o afacere la început de drum și sunteți în căutarea unei prezente profesionale în online sau o companie cu tradiție care dorește modernizarea site-ului existent sau adăugarea de noi funcționalități, a-ți nimerit la locul potrivit. 

Oferta pentru crearea site-ului se adaptează pentru a satisface cerințele specifice ale fiecărui proiect!

Consultanta gratuita

Consultanță gratuită

În primă instanță ne consultăm cu clientul pentru a-i înțelege nevoile, obiectivele și cerințele. Apoi se stabilesc așteptările, publicul țintă și scopul site-ului. In final, venim cu soluții perfecte pentru ca afacerea dvs. să prindă avânt.

design grafic

Design web profesional

Creăm un site web unic, modern și captivant pentru prezentarea afacerii voastre. Ne dorim ca acesta să fie reprezentativ și să reflecte valorile brandului.

dezvoltare web de incredere

Dezvoltare web de încredere

Agenția noastră se asigură de faptul că website-ul funcționează impecabil, că este ușor de navigat pentru client și usor de gestionat pentru dvs.

pagina cu concept responsiv

Design receptiv

Un website trebuie să poată fi vizualizat de pe orice dispozitiv, de la telefoane mobile la desktop-uri sau tablete.

optimizare inclusa

optimizare SEO

Vă ajutăm să creșteți vizibilitatea online și traficul organic pentru a atrage mai mulți clienți de pe Google sau alte motoare de căutare.

promovare online pentru clienti

Promovare Online

Ne asigurăm ca site-ul web va fi promovat corespunzător pe rețelele de socializare, respectiv pe canalele digitale specifice nișei în care activați. Vă oferim tot suportul necesar pentru ca afacerea să devină vizibilă pe social media.

Suport tehnic gratuit pentru clienti

Mentenanță și Suport tehnic dedicat

Echipa WebArhitecti este prezentă pentru a se asigura că site-ul funcționează perfect pe parcursul colaborării.

Cuprins

De ce alegi oferta WebArhitecti pentru realizarea site-ului tau?

Arhitecții consideră că procesul de realizare site web este mai mult decât o simplă sarcină tehnologică. Este o călătorie în care împărtășim pasiunea dumneavoastră pentru afacere și vă ajutăm să o transpuneți în online. Suntem o agenție dedicată, pasionată și nu în ultimul rând dornică de afirmare! 

Profită de oferta noastră specială pentru realizarea unui site și beneficiezi în plus de:

Audit gratuit pentru realizarea proiectelor

Alege Pachetul Potrivit

De la 1500 LEI

Beneficiezi de un site web optimizat SEO

Toate ofertele noastre beneficiază de optimizare SEO internă. Noi vă livrăm site-ul optimizat din punct de vedere SEO tehnic și On Page.

Vă asigurăm ca toate paginile de servicii sau produse vor fi indexate pe motoarele de căutare. Acest lucru nu garantează poziții pe prima pagină din Google, deși în funcție de concurența nișei, nimic nu este imposibil.

Oferim servicii SEO Profesionale și vom înainta o propunere pentru o colaborare pe o anumită perioadă, în care implementăm strategii, precum articole de blog, advertoriale și optimizări constante pentru a vă ridica site-ul pe primele pagini ale motoarelor de căutare.

Arhitecții crează site-uri care generează trafic și clienți.

specialisti in seo

Ce pasi parcurge crearea unui website?

Haide să îți detaliem etapele de lucru

Procesul prin care trece crearea site-urilor profesionale este împărțit de  în mai multe etape. În următoarea secțiune dorim să vă prezentăm procedura de lucru a Arhitecților.

strategie proiect

Ne consultăm și elaborăm strategia

În prima fază a procesului de creare site web, Arhitecții se consultă cu clientul despre scopul si strategia proiectului. Acest pas este vital pentru a ținti publicul potrivit, dar și pentru a evalua competiția. De ce? pentru ca ne dorim ca proiectul să aibă succes pe piață.

alegere design web

Alegem web design-ul

În continuare ne ocupăm de web design, adică de aspectul și interfața site-ului. Ne asigurăm că fiecare pagină web este atractivă, modernă și ușor de navigat. Vă oferim mai multe variante de design, din care puteți alege varianta optimă pentru viziunea dvs.

dezvoltare website

Dezvoltăm site-ul

După aprobarea design-ului de către Arhitect și Client, fiecare pagină a site-ului va prinde contur. Echipa noastră se asigură că site-ul este atractiv și ușor de utilizat. Totodată oferim și consultanță pentru un conținut calitativ. Aceasta este cea mai lunga etapă din cadrul procesului de realizare a unui site.

testare pagini

Testăm paginile web

O firmă profesională, înainte să finalizeze un website este conștientă de faptul că testarea este esențială pentru asigurarea funcționării corecte a acestuia. Arhitecții testează fiecare pagină din site pentru a se asigura că este funcțională pe toate platformele, dispozitivel.

strategie motoare de cautare

Implementăm optimizare SEO

Un website dacă nu beneficiază de SEO nu v-a avea vizitatori și clienți, decât dacă va investi în reclame plătite. Noi recomandăm atât SEO, cât și reclame PPC pentru orice start-up. Se creează o siombioză între vizibilitate rapidă și viziblitate pe termen lung.

lansare proiect

Lansăm site-ul

Procesul de creare al site-ului a luat sfârșit, urmează publicarea acestuia. Avem nevoie de hosting și de un nume de domeniu potrivit. Pentru un site de succes, trebuie să punem accent pe design, funcționalitate și conținut. Într-un final de ocupam de SEO și de marketing pentru atragerea clienților potriviți.

Pagini web cu design responsiv

Realizam site-uri web cu design responsive

Noi punem accent pe conceptul design-ului receptiv. Acesta se adaptează la diferite dispozitive sau dimensiuni ale ecranului pentru a oferi o experiență optimă utilizatorilor, indiferent că aleg să navigheze de pe telefon, tabletă sau desktop.

Acest design inteligent reorganizează și redimensionează conținutul pentru a se potrivi pe ecranele dispozitivelor mobile, tabletelor și desktop-urilor. Asigură că paginile arată și funcționează la fel de bine pe toate dispozitivele menționate anterior.

Suntem o agentie care asigură clientul că utilizatorul final poate interacționa și naviga pe pagină cu ușurință, indiferent de dimensiunea ecranului pe care o are la dispoziție sau de brower-ul pe care îl folosește.

servicii complete pentru crearea unui site web profesional

Arhitecții oferă mai mult decât soluții tehnice. Asta pentru că din fericire, oferim o gamă variată de servicii.

SUNTEM FOARTE CREATIVI:

Pregătim conținut media, inclusiv articole optimizate SEO, campanii de Google Adsense sau Facebook. Implementăm diferite strategii de promovare și oferim suportul necesar în acest sens.

Creăm simbioza perfectă între creativitatea noastră și ideile voastre. Lucrăm împreună pentru același scop final: succesul afacerii voastre.

ALEGEȚI SĂ COLABORĂM ȘI BENEFICIAȚI DE:

Materiale personalizate (elemente specifice de branding), creare de conținut valoros optimizat SEO, analiză și optimizare constantă și nu în ultimul rând performanță măsurabilă plus rapoarte frecvente.

Copywriting

Pentru a reuși în fenomenul de copywriting accentul trebuie pus pe creativitate, conținut de calitate și strategii de implementare ale acestuia. Fiecare site trebuie tratat cu răbdare. Articolele noi sau mentenanța și revizuirea periodică a textelor sunt recomandate pentru a evita erorile și pentru a menține relevanța conținutului.

Marketing online

Procesul de marketing online este o componentă vitală în care orice afacere își promovează produsele sau serviciile și devine vizibilă pe piață. Ne concentrăm pe dezvoltarea unei puternice prezențe în online a clientului. Reclamele PPC nu pot sa lipsească, ne ocupăm de implementarea campaniilor de reclame plătite pe Google și Facebook pentru orice bussines.

recenzii clienti

portofoliu web design și SEO

Ne mândrim cu portofoliul nostru. Suntem o agenție care lucrează cu pasiune pentru fiecare proiect. Ai nevoie de servicii web design sau SEO? locul tău este aici, în portofoliul Arhitecților !

cat costa un site web?

Pretul unui site poate varia destul de mult în funcție de o serie de factori, precum ar fi complexitatea design-ului, numărul de pagini web, funcționalitățile adăugate și nu în ultimul rând nivelul de personalizare.

În plus față de aceste costuri de dezvoltare inițiale, există și altele suplimentare. Nu sunt costisitoare, dar putem enumera costul de întreținere lunar pentru găzduire, domeniu, dar și pentru mentenanță și actualizări sau optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO).

Totodată se recomandă și adăugare de conținut frecvent, precum articolele de blog. În momentul în care contractați separat un serviciu SEO, de acest aspect ne ocupăm noi și vă asigurăm că site-ul  va crește în ochii motoarelor de căutare Google sau Bing.

Mai multe informații cu privire la prețul unui site de przentare regăsiți accesând butonul de mai jos.

Dorești un Site de prezentare sau un Magazin Online care generează impactul așteptat? Arhitecții sunt pregătiți să colaboreze!

Vizibilitate pe internet