📱 0754 365 230

Pret si Pachete pentru Optimizare SEO

Vezi pachetele agenției noastre pentru optimizare SEO și alege tariful care se potrivește bugetului și nevoilor tale. Oferim soluții complete pentru o puternică prezență în online cu rezultate măsurabile. 

Vă ascultăm

Ascultăm problemele cu care vă confruntați și vă propunem soluții

Ne consultăm

Folosim expertiza noastră și experiența voastră pentru crearea unei strategii SEO eficiente.

Rezultate măsurabile

Serviciile noastre SEO sunt măsurabile. Vă oferim rapoarte lunare

Optimizare SEO pentru prima pagina din Google

Oferim Optimizare SEO pentru afaceri mici și mijlocii care doresc sa-și crească vizibilitatea și să câștige mai mulți clienți din mediul online.

Aveți un Site de Prezentare sau un Magazin Online care care nu este vizibil în urma căutărilor pe motoarele de căutare cum ar fi Google? Noi cu asta ne ocupăm, vă ajutăm să ajungeți în fața publicului vostru țintă. 

Știați că site-urile aflate pe prima pagină din Google generează peste 90% din accesările potențialilor clienți?

Practic „dacă nu te afli pe prima pagină din Google nu exiști”

Ce e de facut?

Optimizare SEO pentru google

Optimizare SEO: cum alegi pachetul potrivit?

Înainte de toate, este crucial să vă cunoașteți clar obiectivele afacerii. Fie că doriți să îmbunătățiți vizibilitatea în mediul online, pe plan local, să atrageți trafic calificat sau să creșteți conversiile, fiecare obiectiv poate necesita o abordare diferită în ceea ce privește SEO.Bugetul disponibil este un aspect la fel de important, iar înțelegerea concurenței vă ajută să alegeți ce vi se potrivește. 

Creare site web cu consultanta gratuita

Optimizare SEO Google maps

Acest plan este potrivit pentru afacerile, care au un sediu fizic, cu adresă. Oferim optimizare avansată pentru locația de pe Google Maps pentru ca aceasta să ajungă în vârful listei de afișare.

creare site web cu design personalizat

pachet Optimizare SEO SITE

Planul de față a fost conceput pentru Optimizarea SEO a site-urilor de prezentare. Toate afacerile care prestează servicii se încadrează aici. Fie că vine voba de bussines-uri ale căror servicii se adresează doar publicului local sau național, acest plan de optimizare are ca scop atât creșterea vizibilității, a lead-urilor, cât și reducerea dependeței de reclame plătite pe Google sau Facebook.

Creare site web cu design receptiv

pachet Optimizare SEO magazin online

Acest plan este dedicat Magazinelor Online. După cum îi spune și numele se pretează pentru afacerile care dețin o platformă de E-Commerce. De ce aveți nevoie de SEO? pentru că reduce nevoia reclamelor plătite, îmbunătățește rata de conversie și experiența clientului.

Cuprins

Noi facem SEO dincolo de cuvinte cheie

Google Bussines
Pentru afacerile locale care beneficiază de locație pe google Maps
Plan SEO Start-up
Pentru site-uri noi, afaceri noi, concurență scăzută. Plan ideal pentru bussines-urile aflate la început de drum.
Plan SEO Profesional
Benefic pentru site-urile cu vechime sau unde concurența este crescută sau pentru cele care doresc să eficientizeze rezultatele.
Optimizare SEO Magazin Online
Exclusiv pentru magazinele online care vor să-și maximizeze vânzările prin Google
Previous slide
Next slide

Optimizare Google Maps

PROFITĂ ACUM DE OFERTĂ !
RON700
RON 500 pe lună
 • Optimizare Google Bussines
 • Cuvinte cheie locale
 • Opținem recenzii pozitive
 • Realizăm backlink-uri locale
 • Creăm postări pe Google Bussines
 • Schemă mark-up dacă aveți site

Optimizare SEO Site

PROFITĂ ACUM DE OFERTĂ !
RON2000
RON 1500
 • Audit SEO Gratuit
 • SEO Tehnic
 • GSC + GA
 • Schema Markp-up
 • Cuvinte Cheie
 • SEO On Page
 • SEO Off Page
 • 3 articole SEO pe Blog
 • 1 Advertorial SEO
 • Listare 2 directoare
Popular

Optimizare SEO Magazin Online

PROFITĂ ACUM DE OFERTĂ !
RON3000
RON 2500
 • Audit SEO Gratuit
 • SEO Tehnic
 • GSC + GA
 • Schema Mark-up Produse
 • Cuvinte Cheie
 • SEO on Page
 • SEO Off page
 • 3 articole SEO pe Blog
 • 2 Advertoriale SEO
 • 2 backlink-uri Web 2.0

De ce sa alegi optimizare SEO la WebArhitecti?

De ce se asociază companiile cu noi?

Alege-ți serviciile noastre și veți beneficia de o abordare unică și personalizată, axată pe nevoile și obiectivele specifice ale site-ului, respectiv afacerii.

Suntem o alegere inspirată pentru că vă oferim servicii complete. Nu ne oprim doar la elaborarea strategiei, o putem pune în practică datorită experienței în web design și development.

Această abordare unică de a combina strategia SEO cu implementarea tehnică ne diferențiază pe piață și vă asigură că nu concepem doar planul perfect pentru site-ul vostru, dar îl și executăm la cele mai înalte standarde.

Garantie SIte Prezentare

Peste 10 ani de experiență în SEO

Specialistul SEO combină expertiza tehnică acumulată în peste 10 ani de experiență cu abilități de gândire creativă pentru a dezvolta strategii de optimizare pentru motoarele de căutare care nu îmbunătățesc doar traficul organic, ci asigură și o funcționalitate impecabilă a site-ului

Consultanți creare site prezentare

Obțineți un partener dedicat pe termen lung

Ne asigurăm că echipa noastră este întotdeauna la dispoziția voastră pentru consultanță, fie că este vorba de întâlniri față în față, convorbiri telefonice sau schimburi de e-mailuri. Înainte de a demara orice strategie SEO, dedicăm timp pentru cercetări amănunțite și analize detaliate. Ne asigurăm că abordarea noastră este cea mai potrivită pentru nevoile specifice ale site-ului vostru.

Web Design personalizat

Mentenanță site gratuită pe parcursul colaborării

În cadrul parteneriatului nostru, ne angajăm să vă oferim un Bonus. Este important ca site-ul să fie actualizat și securizat. Suntem încântați să anunțăm că toți clienții noștri care optează pentru optimizare SEO beneficiază de serviciul mentenanta site complet gratuit pe durata colaborării.

Optimizare SEO Peronalizata

Pachetele SEO sunt complet personalizabile în funcție de necesitatea website-ului vostru.

Acesta este motivul pentru care oferim o Analiza SEO complet gratuită. Rezultatele obținute sunt interpretate de noi pentru a creea o strategie SEO care să vă avantajeze, să depășească concurența și să aducă rezultate.

În funcție de competiția de clasare pe cuvintele cheie care vă definesc bussines-ul, pachetele pot suferi ușoare modificări.

Acesta este principalul motiv pentru care ne dorim să efectuăm o Analiză complet gratuită înainte să semnăm un contract. Suntem transparenți și nu vindem iluzii!

WebArhitecti 3

Ce include optimizarea site-ului?

Implementarea optimizării include o serie de etape prestabilite, care sunt adaptate pentru fiecare client în parte. 

Poate fi un proces complex și de durată, dar cu abordarea potrivită, rezultatele nu vor întârzia să apară. 

Noi ne asigurăm ca site-ul vostru va fi găsit de publicul țintă pe Google. Totodată ne asigurăm că utilizatorul va avea o experiență valoroasă, în felul acesta încurajăm vizite repetate pe website.

Audit SEO Gratuit

Un Audit SEO este procesul detaliat prin care evaluăm starea actuală a site-ului sau magazinului în urma căruia puteți achiziționa planul SEO care vi se potrivește cel mai bine. Scopul este de a identifica atât punctele puternice, cât și pe cele slabe. În acest fel oferim o bază pentru planificarea procesului de implementare a optimizării.

Auditul include o parte din aspectele pe care le menționăm în următoarele paragrafe.

Audit SEO gratuit

Cum optimizam motoarele de cautare?

SEO (Search Engine Optimization) sau optimizarea pentru motoarele de căutare reprezintă un cumul de strategii și tehnici menite să crească vizibilitatea unui site web în paginile de căutare (SERP) din Google sau Bing.

Optimizare SEO Tehnică

Această etapă remediază aspectele tehnice ale site-ului, precum viteza de încărcare, compatibilitatea cu dispozitivele mobile, norme de securitate, structura URL-urilor, accesibilitatea pentru motoarele de căutare și multe altele. Aici verificăm dacă website-ul este ușor de indexat și dacă există erori tehnice care ar putea o clasare bună în Google.

Identificare Cuvinte Cheie

Toate planurile de optimizare SEO concepute de noi beneficiază de o analiză pentru identificarea cuvintelor cheie potrivite pentru afacerea dvs. Vă adresăm întrebări despre brand, produse, servicii și despre cuvintele pe care le asociați. Apoi ne axăm pe identificarea celor mai bune variante de cuvinte pentru dvs. În cele din urmă vom formula un plan pentru a vă clasa cât mai sus în Google pe cuvintele respective.  În funcție de asta facem adaptări și modificări cu privire la conținutul site-ului.

Optimizare SEO On Page

Această etapă de optimizare este corelată într-o oarecare măsură cu implementarea cuvintelor cheie identificate anterior după normele în vigoare cu privire la densitatea acestora. Se analizează individual paginile site-ului. Ne asigurăm că toate paginile din cadrului site-ului includ titluri, subtitluri (cum ar fi h2, h3, h4, etc), meta descrieri, imagini sau URL-uri relevante pentru motoarele de căutare. Ne asigurăm cu privire la calitatea și unicitatea conținutului, a categoriilor de produse și servicii, etc. 

Copywriting

Oferim servicii de copywriting, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la redactarea conținutului paginilor web. Colaborăm cu dvs. și ne puteți oferi materiale sau broșuri să înțelegem detalii legate de ce servicii sau produse comercializați.  Ne descurcăm și avem experiența necesară să putem creea conținut unic și relevant pentru orice tipologie de bussines.

Optimizare SEO Off Page

Una dintre cele mai importante etape din cadrul procesului de optimizare SEO Off Page este construirea de legături cu alte pagini (backlinks) sau mai ușor de înțeles, link-uri de la alte website-uri către al vostru . În prezent primează calitatea link-urilor în detrimentul cantității acestora, dar și relevanța acestora cu privire la conținutul site-ului care trebuie să vizeze același public ținta precum afacerea dvs. Haideți să vă dăm un exemplu ușor: Aveți un restarant, vă doriți legături cu site-uri sau bloguri care povetesc despre mâncare sau rețete, nu despre înfrumusețare. Legăturile cu site-uri de renume, cu autoritate ajută pe Google să înțeleagă că și site-ul dvs. este relevant, ajutându-va să creșteți în clasamanet. 

Analiză, Măsurare și Raportare

Când vine vorba de optimizare SEO, analiza, măsurarea și raportarea sunt niște pași importanți prin care o agenție interpretează și livrează rezultatele către client. În acest mod vă oferim un raport complet prin care vă prezentăm unde și cum este poziționat site-ul dvs. în relația cu motoarele de căutarte. Creăm un raport clar și ușor de înțeles. Veți fi mereu informați și veți ști exact pentru ce ne plătiți.  

Optimizare Local SEO

Ce este?

Vrei să apari pe prima pagină în Google pentru căutări locale?

De exemplu: Cineva caută pe Google „Pizza Cluj”, vrei ca pizzeria ta să fie găsită în primele rezultate nu?

Agenția noastră se ocupă cu optimizările pentru Local SEO. 

Iată câteva aspecte pe care le luăm în considerare când facem SEO local:

 • Google My Bussines
 • Cuvinte cheie locale
 • Legături cu site-uri locale (backlink-uri)
 • Articole de Blog pentru publicul local
 • Creșterea numărului de recenzii pe Google Maps
 • Optimizare pentru Mobil

Optimizarea SEO nu creste doar vizibilitatea pe internet !

Pe lângă creșterea vizibilității pe internet, care cu siguranță este un factor determinant pentru alegerea unor servicii SEO de calitate. optimizarea pentru motoarele de căutare oferă o serie de beneficii importante atât pentru afacerea dvs. cât și pentru magazinul sau site-ul pe care îl administrați.

Trafic de calitate

SEO te ajută să atragi acei vizitatori care sunt atrași cu adevărat de serviciile sau produsele tale.

Experiență mai bună pentru utilizatori (UI/UX design)

SEO nu este doar despre cuvinte cheie și link-uri externe. Te ajută să ai un site care se încarcă repede și are o interfață plăcută

Încredere și credibilitate

Când site-ul tău apare pe prima pagină în Google, îi ajută pe oameni să prindă încredere în afacerea ta.

Cost scăzut și Eficiență crescută

în comparație cu alte forme de promovare online, optimizarea SEO are un cost eficient pe termen lung (ROI). Reduci investiția în reclame plătite dacă te afli pe prima pagină Google.

Tipologia clientului tău

Analiza SEO îți oferă date despre profilul clientului specific bussines-ului tău. Afli exact ce cautăși cum interacționează sau cum navighează pe site-ul tău. 

În concluzie, SEO îmbunătățește doar vizibilitatea afacerii. Acesta contribuie direct la creșterea generală a acesteia, îmbunătățind experiența utilizatorilor și totodată oferă detalii despre piață, respectiv client.

intrebari frecvente 1

Intrebari Frecvente despre procesul de optimizare

Ce este optimizarea SEO?

Optimizarea SEO este un proces care are rolul de a  îmbunătăți vizibilitatea unui website în rezultatele organice ale motoarelor de căutare (SERP).

Acest lucru are loc prin optimizarea diverselor elemente ale site-ului, cum ar fi conținutul, structura, codul sau imaginile, pentru a se potrivi cu cerirle algoritmilor motoarelor de căutare, precum Google sau Bing.

Pentru că ajută un site sau un magazin online să atragă mai mult trafic organic, ceea ce are ca rezultat final creșterea numărului de clienți potențiali, a vânzărilor și a conversiilor.

Un site bine optimizat va fi clasat mai sus pe paginile Google, ceea ce îi crește vizibilitatea pentru utilizatorii care caută informații sau produse similare cu cele oferite de site-ul optimizat.

Timpul necesar pentru ca SEO să își facă efectul scontat variază în funcție de o serie de factori, cum ar fi competiția din nișa respectivă, calitatea site-ului și strategia SEO aplicată.

În general, durează minim 6 luni, dar de cele mai multe ori rezultatele sunt vizibile după prima lună. Optimizarea este importată și pentru experiența utilizatorului, nu doar pentru clasarea pe Google sau Bing.

O analiză SEO este procesul prin care se evaluează performanța site-ului din multe puncte de vedere. Poate identifica problemele care afectează vizibilitatea site-ului în rezultatele Google și poate oferi recomandări pentru îmbunătățirea algoritmilor care influențează clasarea.

În cadrul agentiei noastre, Analiza se regăsește în cadrul unui Audit SEO pe care îl oferim gratuit.

Un cuvânt cheie este un termen sau o expresie pe care utilizatorii o introduc pe Google când aceștia caută un serviciu sau un produs pentru a găsi informații sau pentru a face o achiziție.

Serviciile SEO nu sunt doar despre cuvinte cheie, deși acestea joacă un rol important pentru intenția de căutare a navigatorilor pe internet. Cuvintele cheie pot fi clasate ca fiind informaționale sau tranzacționale. Noi dedicăm mult timp pentru alegerea optimă a lor.

Un backlink este un link de la un alt site către site-ul vostru. Backlink-urile sunt considerate un factor important de clasare pentru motoarele de căutare în determinarea autorității și credibilității unui website. totuși trebuie analizate bine locurile unde se plasează un backlink.

Site-urile respective trebuie sa îndeplinească o serie de condiții, cum ar fi autoritatea domeniului, numărul de vizitatori, nișa la care se adreseaza conținutul și multe altele. 

Înscrie-te acum pentru o Analiza SEO gratuită și află cum îți putem îmbunătății poziția pe Google! Ești pregătit să domini motoarele de căutare !?

creare site web