📱 0754 365 230

Site de Prezentare - Pret si Pachete

Site de Prezentare la pret promotional! Design modern, încărcare rapidă, optimizat pentru SEO și dispozitive mobile. Generează mai multe lead-uri și îmbunătățește ratele de conversie.  Pachete de la 1500 lei!

Vă ascultăm

Ascultăm povestea și adresăm întrebări pentru a afla care este scopul site-ului.

Ne consultăm

Folosim expertiza noastră și experiența voastră pentru a crea un plan al site-ului împreună.

Suntem rapizi

Suntem pasionați de ceea ce facem și oferim rezultate într-un timp rezonabil.

Pret Avantajos pentru Site de Prezentare Optimizat SEO și Mobile-Friendly

Obțineți un site personalizat și optimizat pentru SEO și Mobil în cel mai scurt timp la un super pret.

Conceptul pentru realizarea site-ului de prezentare la Web Arhitecți a fost gândit pentru afacerile care care vor sa-și crească ratele de conversie și să își maximizeze vânzările.

Pachete noastre oferă experiențe nu doar website-uri.

Cu siguranță brandul dvs. este unic și clar ar trebui sa reflecte acest lucru. Majoritatea agențiilor de web design concep site-uri după șabloane predefinite sau pe platforme care nu denotă personalitate.

92%
SCORUL CLIENȚILOR

SATISFĂCUȚI

Medie în industrie 70%

DE CE AVEM ATÂȚI

CLIENȚI SATISFĂCUȚI?

Suntem serioși

Respectăm clientul

Oferim alternative

90% +
RATA DE RETENȚIE

Medie în industrie 50%

DE CE AVEM O RATA

DE RETENȚIE MARE ?

Soluții personalizate

Experiență în indrustrie

Rezultate dovedite

Lansați un WebSite care vă surprinde brandul!

Pachet Site Prezentare Start-Up
Pentru afacerile mici care nu prestează multe servicii.
Pachet Site Prezentare Bussines
Pentru afacerile care doresc un site de prezentare complex
Previous slide
Next slide

ALege pachetul care ți se potrivește

În cadrul agenției WebArhitecti pentru realizarea site-urilor am hotărât să lucrăm pe două pachete care acoperă majoritatea nevoilor unei afaceri care dorește sa-și extindă vizibilitatea pe internet.

Ne-am gândit la faptul că fiecare bussines este unic în felul lui și nevoile sunt diferite. Acesta este motivul pentru care în funcție de necesitatea voastră suntem dispuși să vă oferim șansa să vă personalizăm pachetul în urma unui Audit Gratuit .

Notă: Pentru afacerile care doresc să vândă mai mult de un produs consultați prețul pentru magazin online

Site Prezentare

Pachet Site Prezentare START-UP

Pachetul potrivit pentru start-up-urile care doresc sa își prezinte afacerea pe internet. Potrivit atât pentru bussines-urile mici, cât și pentru cele mijlocii sau mari în cazul în care nu prestează multe servicii și se încadrează cu prezentarea afacerii în 5 pagini web pe site.

Creare site prezentare profesional

Pachet Site Prezentare BUSSINES

Pachetul potrivit pentru bussines-uri mici, mijlocii sau mari care își prezintă afacerea pe internet și au nevoie de 10 pagini web în interiorul site-ului pentru a se face cunoscuți. În general aici se încadrează bussines-urile care prestează mai mult de un serviciu sau comercializează un singur produs. 

Cuprins

Pachet START-UP Site de Prezentare

PROFITĂ ACUM DE PRETUL PROMOTIONAL
2000
1500 Lei Fără costuri ascunse !
 • design profesional
 • 5 pagini principale pe site
 • optimizare SEO Tehnic & On page
 • concept grafic pentru cerințele tale
 • optimizare dispozitive mobile
 • adresă de e-mail personalizată
 • suport tehnic gratuit

Pachet BUSSINES Site de prezentare

PROFITĂ ACUM DE PRETUL PROMOTIONAL
2500
2000 Lei Fără costuri ascunse !
 • design profesional (UI & UX)
 • 10 pagini principale pe site
 • optimizare SEO Tehnic & On page
 • concept grafic conform cerințelor tale
 • optimizare dispozitive mobile
 • adresă de e-mail personalizată
 • integrare Google Analytics și GSC
 • securitate și backup
 • creare rețele sociale
 • funcționalități speciale la cerere
 • suport tehnic gratuit
Popular

De ce sa alegi pachetele noastre pentru realizarea unui Site de Prezentare ?

Iată de ce companiile se asociază cu Web Arhitecți

Alegeți un pachet pentru realizarea site-ului și veți beneficia de o abordare unică, centrată pe client care va transforma viziunea dvs. într-un website de succes.

Suntem o alegere inspirată pentru că vă oferim pachete complete care includ un site de prezentare care beneficiază de design personalizat, optimizare pentru motoarele de căutare SEO și marketing online.  Procese indispensabile pentru orice afacere.

Spre deosebire de celelalte agenții online nu dezvoltăm doar un site frumos, noi ne axăm și pe vizilitatea acestuia și ne folosim de toate modalitățile pentru ca acesta să genereze trafic și clienți. Până la urmă scopul vostru este să generați venituri, Corect?

Garantie SIte Prezentare

Peste 15 ani de experiență în web development

Arhitecții Web îmbină cunoștințele tehnice dobândite în peste 15 ani de experiență cu gândirea creativă pentru a vă creea un site de prezentare care arată bine și funcționează impecabil.

Consultanți creare site prezentare

Obțineți un partener dedicat pe termen lung

Îți realizăm website-ul și oferim asistență continuă pentru orice nevoi sau întrebări ai. Te asigurăm că site-ul tău de prezentare al afacerii rămâne relevant și eficient pe termen lung. Îți oferim sfaturi cu privire la tot ce ține de mediul online !

Web Design personalizat

Personalizăm design-ul web pentru specificul afacerii tale

Noi cunoaștem faptul că fiecare afacere este unică și necesita un design web personalizat. Toate pachetele creare site prezentare sunt concepute să reflecte identitatea și valorile brandului tău.

Garanția Pachetelor la WebArhitecti

Colaborând cu agenția noastră pentru ezvoltarea website-ului, beneficiați de o garanție a calității excepționale. Ne angajăm să livrăm un produs final impecabil.

Pentru a vă asigura că website-ul este construit pe o bază solidă, în momentul în care vă facem predarea, realizăm un Audit Tehnic  și vă facem un raport care să demonstreze că arhitectura este corectă atât din punct de vedere tehnic, cât și SEO.

În cadrul raportului se observă detalii legate de viteza încărcare, compatibilitatea cu dispozitivele mobile sau „sănătatea site-ului”.

În felul acesta putem să vă demonstrăm faptul că site-ul este conform standardelor de calitate stabilite inițial.

audit tehnic 1

Beneficii Pachete pentru site de prezentare

Pe lângă serviciile de web design, oferim în plus urmatoarele beneficii dacă alegeți un pachet (START-UP / BUSSINES) .

Pachete pot fi personalizate după cerințele dvs. dacă considerați că este necesar să adăugați sau să eliminați anumite servicii.

Crește traficul organic și veniturile!

Descopera beneficiile unui site de prezentare profesional

Alegând unui din pachetele propuse pentru dezvoltarea unui site de prezentare, vă veți transforma afacerea, oferindu-i vizibilitate în mediul online. Totodată clienții dvs. vă vor găsi mult mai ușor și vor beneficia de acces facil la informații, ceea ce va duce la creșterea  conversilor pentru produsele sau serviciile pe care le comercializați. Conturând o prezență puternică pe internet ve-ți crește credibilitatea brandului pe care l-ați creat

” UN SITE DE PREZENTARE ESTE CHEIA PENTRU O AFACERE DE SUCCES  „

Vizibilitate crescută

Un site de prezentare ajută afacerile să fie descoperite de mai mulți clienți. Prin intermediul motoarelor de căutare, bussines-ul dvs. poate fi identificat ușor de persoanele care caută cuvinte specifice asociate cu ce comercializați pe site.

Credibilitate și profesionalism

Prin realizarea unui site de prezentare bine structurat, cu un design atrăgător și informații relevante pentru publicul vostru țintă vă îmbunătățiți imaginea afacerii. Aceste lucruri generează credibilitate, seriozitate și profesionalism

Informații accesibilie

Un website de prezentare, facilitează accesul la informație. Întărește relația bussines-client. Clientul găsește rapid informațiile care le caută despre servicii și prețuri. În felul acesta se economisește timp prețios de ambele părți.

pretul unui site de prezentare vine la pachet cu un Audit Gratuit

Garantie SIte Prezentare

Audit Gratuit

Oferim un Audit gratuit pentru a înțelege afacerea voastră. Vă dedicăm timp pentru a cunoaște istoria, valorile, obiectivele și publicul țintă al afacerii. Această etapă este importantă pentru a ne cunoaște. Discutăm despre viziunea, așteptările voastre și analizăm piața, concurența pentru a identifica cele mai bune strategii care vă pot diferenția față de concurență. În acest fel putem contrui un site care iese în evidență

În maxim 14 zile Arhitecții noștrii îți realizeaza un site de prezentare 

Ce se intampla dupa ce semnam contractul?

Creare site web cu consultanta gratuita

Conturăm împreună strategia

După ce ne familiarizăm cu afacerea dvs. urmează etapa de planificare. Aici ne consultăm cu privire la stabilirea structurii site-ului de prezentare, numărul de pagini și design-ul acestuia. Vă asigurăm că de la conținutul informațional până la designul UX/UI, totul este aliniat cu obiectivele dvs.

creare site web cu design personalizat

Realizăm site-ul de prezentare

Trecem la partea de implementare. Începem să lucrăm la site-ul dvs. Această etapă este colaborativă. Feedback-ul vostru este esențial pentru a ne asigura că rezultatul final este exact cel pe care îl așteptați. Oferim servicii de copywriting, dar ne dorim ca dvs. să aduceți aport pe partea de content pentru a transmite cât mai natural informația către client.

dezvoltare web de incredere

Optimizăm SEO

Ne ocupăm pe optimizarea din punct de vedere SEO pentru a îmbunătății clasarea siteului dvs. de prezentarea pe un loc mai bun în Google și pentru a atrage vizitatori. Această etapă include o serie de pași precum, metadate optimizate (titluri, subtitluri), structură URL-uri prietenoasă, imagini optimizate. Ne asigurăm ca paginile web se indexeaza pe Google, facem schema mark-up a website-ului, etc. Ne asigurăm că toate paginile beneficiază de un titlu si o metadescriere. Bonus identificăm 5 cuvinte cheie pentru bussines-ul dvs !

Creare site cu design receptiv

TESTĂM ȘI REVIZUIM

Procesul implică verificarea funcționalităților, compatibilitatea cu diferite browsere și dispozitive mobile, viteza de încărcare, securitatea site-ului, accesibilitatea plus un Audit SEO pentru remedierea eventualelor probleme apărute pe parcurs. De asemenea, se revizuiește conținutul din punct de vedere gramatical, se testează linkurile pentru a asigura că nu există erori și se efectuează test pentru a asigura că navigarea utilizatorului este intuitivă și satisfăcătoare.

Creare site web optimizat seo

LANSĂM SITE-UL

După finalizarea site-ului de prezentare și testarea acestuia. Lansarea presupune optimizarea pentru Google Search Console, respectiv indexarea site-ului și depistarea posibilelor probleme. GSC ne ajută să monitorizăm și să menținem site-ul în rezultatele de pe Google. Integrăm Google Analytics, pentru că este importantă evoluția traficului și comportamentul utilizatorilor. Crearea și trimiterea unui sitemap XML prin Google Search Console ajută Google să navigheze și să indexeze site-ul eficient. Acești pași asigură că site-ul vostru este vizibil și accesibil pentru motoarele de căutare.

PROBABIL CE MAI MIC PRET PENTRU UN SITE DE PE PIATA!

Da ați auzit bine! Avem preturi imbatabile în momentul de față pentru ceea ce oferim. 

Unul dintre principalele noastre obiective este transparența totală  în privința costurilor. De la început, veți ști exact ce plătiți și pentru ce plătiți, fără costuri ascunse sau taxe suplimentare neprevăzute.

Structura noastră de prețuri este simplă și clară, astfel încât clienții să poată lua decizii informate și să beneficieze de cel mai bun raport calitate-preț

realizare site web preturi 1

Suntem alaturi de tine!

Agenția noastră de web design se ocupă cu servicii de administrare, care sunt foarte importante pentru uorice website. Mentenanta ajută la protejarea website-ului prin normele de securitate, actualizările și back-upul constant. Totodată serviciul nostru vă oferă și posibilitatea de actualizare a contentului informațional, prin adăugarea de noi categorii, servicii, produse, imagini etc.

Ne ocupăm noi de website-ul tău!

Site-ul tău de prezentare va fi actualizat, optimizat și încărcat cu content de calitate permanent.

intrebari frecvente 1

Intrebari Frecvente despre site-uri

Ești pregătit să devii vizibil pe internet?

Dorești un Site de Prezentare sau un Magazin Online care generează impactul așteptat? Arhitecții sunt pregătiți să colaboreze!

creare site web
agentie web design

Echipa Web Arhitecți transpune viziunea de bussines în realitatea digitală. Cu o abordare centrată pe nevoile afacerii dvs. și o pasiune pentru inovație și creativitate noi suntem partenerul de încredere din mediul online.

Contactează-ne

Web Arhitecti: Servicii Local SEO si Web Design

© 2024 All Rights Reserved.