📱 0754 365 230

Realizăm site-uri care generează clienți

Vă ascultăm

Ascultăm povestea și adresăm întrebări pentru a afla care este scopul site-ului.

Ne consultăm

Folosim expertiza noastră și experiența voastră pentru a crea un plan al site-ului împreună.

Suntem rapizi

Suntem pasionați de ceea ce facem și oferim rezultate într-un timp rezonabil.

Creare site prezentare

Soluția ta pentru un Website Profesional

Obțineți un site personalizat și optimizat pentru SEO și Mobil.

Conceptul Creare Site Prezentare la Web Arhitecți a fost gândit pentru afacerile care care vor sa-și crească ratele de conversie și să își maximizeze vânzările.

Creăm experiențe nu doar website-uri.

Cu siguranță brandul dvs. este unic și clar ar trebui sa reflecte acest lucru. Majoritatea agențiilor de web design concep site-uri după șabloane predefinite sau pe platforme care nu denotă personalitate.

Lansați un Site de prezentare care vă surprinde brandul!

92%
SCORUL CLIENȚILOR

SATISFĂCUȚI

Medie în industrie 70%

DE CE AVEM ATÂȚI

CLIENȚI SATISFĂCUȚI?

Suntem serioși

Respectăm clientul

Oferim alternative

90% +
RATA DE RETENȚIE

Medie în industrie 50%

DE CE AVEM O RATA

DE RETENȚIE MARE ?

Soluții personalizate

Experiență în indrustrie

Rezultate dovedite

Creăm site-uri cu precizie de Arhitect

Pachet Site Prezentare Start-Up
Pentru afacerile mici care nu prestează multe servicii.
Pachet Site Prezentare Bussines
Pentru afacerile care doresc un site de prezentare complex
Previous slide
Next slide

Pret Site Prezentare

În cadrul agenției noastre pentru serviciile de creare site prezentare am hotărât să lucrăm pe două pachete care acoperă majoritatea nevoilor unei afaceri care dorește sa-și extindă vizibilitatea pe internet.

Ne-am gândit și la faptul că fiecare bussines este unic în felul lui și nevoile sunt diferite. Acesta este motivul pentru care în funcție de necesitatea voastră suntem dispuși să vă oferim șansa să vă personalizăm pachetul în urma unui Audit Gratuit .

Notă: Pentru afacerile care doresc să vândă mai mult de un produs le punem la dispoziție serviciul Realizare Magazin Online

Site Prezentare

Creare Site Prezentare START-UP

Pachetul potrivit pentru start-up-urile care doresc sa își prezinte afacerea pe internet. Potrivit atât pentru bussines-urile mici, cât și pentru cele mijlocii sau mari în cazul în care nu comercializează multe servicii și se încadrează cu prezentarea afacerii în 5 pagini web pe site.

Creare site prezentare profesional

Creare Site Prezentare BUSSINES

Pachetul potrivit pentru bussines-uri mici, mijlocii sau mari care își prezintă afacerea pe internet și au nevoie de 10 pagini web în interiorul site-ului pentru a se face cunoscuți. În general aici se încadrează bussines-urile care prestează mai mult de un serviciu sau comercializează un singur produs. 

Cuprins

Pachet START-UP Site de Prezentare

PROFITĂ ACUM DE OFERTĂ !
2000
1500 Lei Fără costuri ascunse !
 • design profesional
 • 5 pagini principale pe site
 • optimizare SEO on page
 • concept grafic pentru cerințele tale
 • optimizare dispozitive mobile
 • adresă de e-mail personalizată
 • suport tehnic gratuit

Pachet BUSSINES Site de prezentare

PROFITĂ ACUM DE OFERTĂ !
2500
2000 Lei Fără costuri ascunse !
 • design profesional (UI & UX)
 • 10 pagini principale pe site
 • optimizare SEO on page
 • concept grafic conform cerințelor tale
 • optimizare dispozitive mobile
 • adresă de e-mail personalizată
 • integrare google analytics și GSC
 • securitate și backup
 • creare rețele sociale
 • funcționalități speciale la cerere
 • suport tehnic gratuit
Popular

De ce să alegi serviciile noastre pentru Creare Site de Prezentare ?

Iată de ce companiile se asociază cu Web Arhitecți

Alegând serviciul nostru pentru creare site prezentare, veți beneficia de o abordare unică, centrată pe client care va transforma viziunea dvs. într-un website de succes.

Suntem o alegere inspirată pentru că vă oferim servicii web complete, de la crearea unui site care beneficiază de design personalizat până la optimizarea pentru motoarele de căutare SEO și promovarea locală care sunt procese indispensabile pentru orice afacere. Spre deosebire de celelalte agenții online nu creăm doar un site frumos, noi ne axăm și pe vizilitatea acestuia și ne folosim de toate modalitățile pentru ca acesta să genereze trafic. Până la urmă scopul vostru este să generați venituri, Corect?

 

Garantie SIte Prezentare

Peste 15 ani de experiență în web development

Arhitecții Web îmbină cunoștințele tehnice dobândite în peste 15 ani de experiență cu gândirea creativă pentru a vă creea un site de prezentare care arată bine și funcționează impecabil.

Consultanți creare site prezentare

Obțineți un partener dedicat pe termen lung

Îți creăm website-ul și oferim asistență continuă pentru orice nevoi sau întrebări ai. Te asigurăm că site-ul tău de prezentare al afacerii rămâne relevant și eficient pe termen lung. Îți oferim sfaturi cu privire la tot ce ține de mediul online !

Web Design personalizat

Personalizăm designul web pentru specificul afacerii tale

Noi cunoaștem faptul că fiecare afacere este unică și necesita un design web personalizat. Toate pachetele creare site prezentare sunt concepute să reflecte identitatea și valorile brandului tău.

Beneficii Pachete Creare Site de Prezentare

Pe lângă serviciile de web design, oferim în plus urmatoarele beneficii dacă alegeți un pachet (START-UP / BUSSINES)  pentru serviciul Creare Site Prezentare.

Pachete pot fi personalizate după cerințele dvs. dacă considerați că este necesar să adăugați sau să eliminați anumite servicii.

Preț personalizat pentru nevoia dvs.

Servicii SEO Profesionale începând cu 

750 LEI

Descoperă beneficiile unui site de prezentare profesional

Alegând unui din pachetele propuse de noi pentru creare site prezentare, vă veți transforma afacerea, oferindui vizibilitate în mediul online. Totodată clienții dvs. vă vor găsi mult mai ușor și vor beneficia de acces facil la informații, ceea ce va duce la creșterea  conversilor pentru produsele sau serviciile pe care le comercializați. Conturând o prezență puternică pe internet ve-ți crește credibilitatea brandului pe care l-ați creat

” UN SITE DE PREZENTARE ESTE CHEIA PENTRU O AFACERE DE SUCCES  „

Vizibilitate crescută

Un site de prezentare ajută afacerile să fie descoperite de mai mulți clienți. Prin intermediul motoarelor de căutare, bussines-ul dvs. poate fi identificat ușor de persoanele care caută cuvinte specifice asociate cu ce comercializați pe site.

Credibilitate și profesionalism

Prin crearea unui site de prezentare bine structurat, cu un design atrăgător și informații relevante pentru publicul vostru țintă vă îmbunătățiți imaginea afacerii. Aceste lucruri generează credibilitate, seriozitate și profesionalism

Informații accesibilie

Un website de prezentare, facilitează accesul la informație. Întărește relația bussines-client. Clientul găsește rapid informațiile care le caută despre servicii și prețuri. În felul acesta se economisește timp prețios de ambele părți.

Realizare site de prezentare: Cum decurge procesul?

Pentru a va creea site-ul de prezentare mult dorit este necesar sa parcurgem o serie de etape. Cu siguranța acestea sunt adaptate pentru nevoia fiecărui client în parte, dar la modul general vom parcurge următorii pași îndată ce optați pentru unul din pachetele pe care vi le punem la dispoziție.

În maxim 14 zile Arhitecții noștrii îți realizeaza un site de prezentare 

Garantie SIte Prezentare

Audit Gratuit

Oferim un Audit gratuit pentru a înțelege afacerea voastră. Vă dedicăm timp pentru a cunoaște istoria, valorile, obiectivele și publicul țintă al afacerii. Această etapă este importantă pentru a ne cunoaște. Discutăm despre viziunea, așteptările voastre și analizăm piața, concurența pentru a identifica cele mai bune strategii care vă pot diferenția față de concurenț. În acest fel putem contrui un site care iese în evidență

Creare site web cu consultanta gratuita

Conturăm împreună strategia

După ce ne familiarizăm cu afacerea dvs. urmează etapa de planificare. Aici ne consultăm cu privire la stabilirea structurii site-ului de prezentare, numărul de pagini și design-ul acestuia. Vă asigurăm că de la conținutul informațional până la designul UX/UI, totul este aliniat cu obiectivele dvs.

creare site web cu design personalizat

Realizăm site-ul de prezentare

Trecem la partea de implementare. Începem să lucrăm la site-ul dvs. Această etapă este colaborativă. Feedback-ul vostru este esențial pentru a ne asigura că rezultatul final este exact cel pe care îl așteptați. Oferim servicii de copywriting, dar ne dorim ca dvs. să aduceți aport pe partea de content pentru a transmite cât mai natural informația către către client.

Creare site web cu dezvoltare web de incredere

Optimizare SEO On Page

Ne ocupăm pe optimizarea din punct de vedere SEO pentru a îmbunătății clasarea siteului dvs. de prezentarea pe un loc mai bun în Google și pentru a atrage vizitatori. Această etapă include o serie de pași precum, metadate optimizate (titluri, subtitluri), structură URL-uri prietenoasă, imagini optimizate. Ne asigurăm ca paginile web se indexeaza pe Google, facem schema marcajelor website-ului, etc. Ne asigurăm că toate paginile beneficiază de un titlu si o metadescriere. Bonus identificăm 5 cuvinte cheie pentru bussines-ul dvs !

Creare site web cu design receptiv

Testare și revizuire

Procesul implică verificarea funcționalităților, compatibilitatea cu diferite browsere și dispozitive mobile, viteza de încărcare, securitatea site-ului, accesibilitatea plus un Audit SEO pentru remedierea eventualelor probleme apărute pe parcurs. De asemenea, se revizuiește conținutul din punct de vedere gramatical, se testează linkurile pentru a asigura că nu există erori și se efectuează test pentru a asigura că navigarea utilizatorului este intuitivă și satisfăcătoare.

Creare site web optimizat SEO

Lansarea website-ului de prezentare

După finalizarea site-ului de prezentare și testarea acestuia. Lansarea presupune optimizarea pentru Google Search Console, respectiv indexarea site-ului și depistarea posibililor probleme. GSC ne ajută să monitorizăm și să menținem site-ul în rezultatele de pe Google. Integrăm Google Analytics, pentru că este importantă evoluția traficului și comportamentul utilizatorilor. Crearea și trimiterea unui sitemap XML prin Google Search Console ajută Google să navigheze și să indexeze site-ul eficient. Acești pași asigură că site-ul vostru este vizibil și accesibil pentru motoarele de căutare.

Mentenanta website

Agenția noastră de web design se ocupă cu servicii de mentenanta web, care sunt foarte importantă pentru orice tip de site. Mentenanta ajută la protejarea website-ului prin normele de securitate, actualizările și back-upul constant. Totodată serviciul nostru vă oferă și posibilitatea de actualizare a contentului informațional, prin adăugarea de noi categorii, servicii, produse, imagini etc.

Ne ocupăm noi de website-ul tău!

Site-ul tău de prezentare va fi actualizat, optimizat și încărcat cu content de calitate permanent.

ÎȚI IMPLEMENTĂM ORICE LA CERERE !

Ești pregătit să devii vizibil pe internet?

Dorești un Site de prezentare, un Magazin Online sau Servicii SEO Profesionale care generează impactul așteptat? Arhitecții sunt pregătiți să colaboreze!

Echipa Web Arhitecți transpune viziunea de bussines în realitatea digitală. Cu o abordare centrată pe nevoile afacerii dvs. și o pasiune pentru inovație și creativitate noi suntem partenerul de încredere din mediul online.

Ia legătura cu noi

Agentie Web Design
Romania

© 2024 All Rights Reserved.