📱 0754 365 230

Realizăm site-uri care generează clienți

Creare Site Web

Un serviciu esential pentru afacerea ta

Creare Site Web este dedicat afacerilor care doresc vizibilitate în online și este perfect adaptabil pentru orice bussines (servicii de înfrumusețare, agenții de turism, pensiuni, restaurante, service auto, etc.)

Alege să colaborezi cu noi și transformăți viziunea afacerii într-un site de prezentare profesional și captivant. Suntem aici să construim împreună cu tine o prezență puternică pe internet.

Indiferent de mărimea sau natura proiectului, un site de prezentare bine realizat oferă un atuu față de concurență.

Oferta Creare Site Web de prezentare

Oferta noastră pentru crearea unui site web profesional de prezentare pentru dvs. sau compania pe care o administrați, include parcurgerea unei serii de etape, în urma carora vom implementa tot ce este mai bun pentru a obține rezultatul pe care voi îl doriți.

Creare site web cu consultanta gratuita

Consultanță gratuită

Ne mandrim cu faptul ca suntem o agenție web design atentă la detaliile care conteaza cu adevarat. Astfel, în primă instanță ne consultăm cu clientul pentru a-i înțelege nevoile, obiectivele și cerințele. Apoi se stabilesc așteptările, publicul țintă și scopul site-ului. In final, venim cu soluții perfecte pentru ca afacerea dvs. să prinda avânt.

creare site web cu design personalizat

Design web profesional

Creăm un site web unic și captivant pentru prezentarea afacerii voastre. Ne dorim ca acesta să fie reprezentativ și să reflecte valorile brandului.

Creare site web cu dezvoltare web de incredere

Dezvoltare web de încredere

Agenția noastră se asigură de faptul că website-ul funcționează impecabil, că este ușor de navigat pentru client și usor de gestionat pentru dvs.

Creare site web cu design receptiv

Design receptiv

Un site web trebuie să poată fi vizualizat de pe orice dispozitiv, de la telefoane mobile la desktop-uri sau tablete.

Creare site web optimizat SEO

Servicii optimizare SEO

Vă ajutăm să creșteți vizibilitatea online, respectiv traficul organic pentru a atrage mai mulți clienți de pe Google sau alte motoare de căutare, precum Bing.

Creare site web promovat online

Promovare Online

Ne asigurăm ca site-ul dvs. va fi promovat corespunzător pe rețelele de socializare, respectiv pe canalele digitale specifice nișei în care activați. Vă oferim tot suportul necesar pentru ca afacerea să devină vizibilă pe social media.

Creare site web cu suport tehnic gratuit

Suport tehnic dedicat

Echipa WebArhitecti este prezentă pentru a se asigura că site-ul funcționează perfect pe parcursul colaborării.

De ce să îți cream noi un site web?

Arhitecții consideră că procesul de creare a unui site este mai mult decât o simplă sarcină tehnologică. Este o călătorie în care împărtășim pasiunea dumneavoastră pentru afacere și vă ajutăm să o transpuneți în online. Suntem o agenție dedicată, pasionată și nu în ultimul rând dornică de afirmare! 

Preț personalizat pentru afacerea dvs.

Creare Site Web de Prezentare

de la 1500 lei

Beneficiezi de un site web optimizat SEO

Toate ofertele noastre beneficiază de optimizare SEO internă. Noi vă livrăm site-ul optimizat din punct de vedere SEO tehnic și On Page. Vă asigurăm ca toate paginile de servicii sau produse vor fi indexate pe motoarele de căutare. Acest lucru nu garantează poziții pe prima pagină din Google, deși în funcție de concurența nișei, nimic nu este imposibil.

Nu este nici o problemă, noi oferim servicii SEO și vom înainta o propunere pentru o colaborare pe o anumită perioadă, în care implementăm strategii, precum articole de blog, advertoriale și optimizări constante pentru a vă ridica site-ul pe primele pagini ale motoarelor de căutare. Arhitecții nu crează site-uri care nu generează trafic.

Specialisti SEO

Ce pași parcurge crearea unui website?

Haide să îți detaliem etapele de lucru

Procesul prin care trece crearea unui website de succes este împărțit de către agenția noastra în mai multe etape. În următoarea secțiune dorim să vă prezentăm procedura de lucru a Arhitecților Web.

Ne consultăm și elaborăm strategia

În prima fază a procesului de creare site web Arhitecții se consultă cu clientul despre scopul si strategia proiectului. Acest pas este vital pentru a ținti publicul potrivit, dar și pentru a evalua competiția. De ce? pentru ca ne dorim ca proiectul să aibă succes pe piață.

Alegem web design-ul

În continuare ne ocupăm de web design, adică de aspectul și interfața site-ului dvs. Ne asigurăm că interfața, respectiv fiecare pagină web este atractivă, modernă și ușor de navigat. Vă oferim mai multe variante de design, din care puteți alege varianta optimă pentru viziunea dvs.

Dezvoltăm site-ul de prezentare

După aprobarea design-ului de către Arhitect și Client, fiecare pagină web a site-ului va prinde contur. Echipa noastră se asigură că site-ul este atractiv și ușor de utilizat. Totodată oferim și consultanță pentru un conținut calitativ. Aceasta este cea mai lunga etapă din cadrul procesului creare site web.

Testăm paginile web

O agenție web profesională, înainte să finalizeze un website este conștientă de faptul că testarea este esențială pentru asigurarea funcționării corecte a acestuia. Arhitecții testează fiecare pagină web din site pentru a se asigura că este funcțională, pe toate platformele, dispozitivele și totodată este ușor și intuitiv de navigat.

Implementăm optimizare SEO

Cunoaștem faptul că un bussines are nevoie și de viziblitate, respectiv clienți. un site de prezentare în cazul în care nu beneficiază de SEO nu v-a avea vizite, decât dacă va investii în marketing online. Noi recomandăm atât SEO, cât și reclame PPC pentru orice start-up. Se creează o siombioza, între vizibilitate rapidă și viziblitate pe termen lung.

Lansăm site-ul de prezentare

Procesul de creare site web a luat sfârșit, urmează publicarea acestuia. Avem nevoie de hosting și de un domeniu potrivit. Pentru un site de succes, trebuie să punem accent pe design, funcționalitate și conținut. Într-un final de ocupam de SEO și de marketing pentru atragerea clienților potriviți.

Creare site web optimizat pentru telefon

realizare site web cu design receptiv

Noi punem accent pe conceptul design-ului receptiv. Acesta se adaptează la diferite dispozitive sau dimensiuni ale ecranului pentru a oferi o experiență optimă utilizatorilor, indiferent că aleg să navigheze de pe telefon, tabletă sau desktop.

Acest design inteligent reorganizează și redimensionează conținutul pentru a se potrivi pe ecranele dispozitivelor mobile, tabletelor și desktop-urilor. Asigură că paginile arată și funcționează la fel de bine pe toate dispozitivele menționate anterior.

Suntem o agentie care asigură clientul că utilizatorul final poate interacționa și naviga pe pagină cu ușurință, indiferent de dimensiunea ecranului pe care o are la dispoziție sau de brower-ul pe care îl folosește.

servicii complete pentru crearea unui site web

Arhitecții oferă mai mult decât soluții tehnice. Asta pentru că din fericire, suntem mai mult decât o  simplă agenție de web design.

SUNTEM FOARTE CREATIVI:

Pregătim conținut media, inclusiv articole optimizate SEO, campanii de google adsense sau facebook. Implementăm diferite strategii de promovare și oferim suportul necesar în acest sens.

Creăm simbioza perfectă între creativitatea noastră și ideile voastre. Lucrăm împreună pentru același scop final: succesul afacerii voastre.

ALEGEȚI SĂ COLABORĂM ȘI BENEFICIAȚI DE:

Materiale personalizate (elemente specifice de branding), creare de conținut valoros optimizat SEO, analiză și optimizare constantă și nu în ultimul rând performanță măsurabilă plus rapoarte frecvente.

Copywriting

Pentru a reuși în fenomenul de copywriting accentul trebuie pus pe creativitate, conținut de calitate și strategii de implementare ale acestuia. Fiecare site web de prezentare trebuie tratat cu răbdare. Articolele noi sau mentenanța și revizuirea periodică a textelor sunt recomandate pentru a evita erorile și pentru a menține relevanța conținutului.

Marketing online

Procesul de marketing online este o componentă vitală în care orice afacere își promovează produsele sau serviciile și devine vizibilă pe piață. Ne concentrăm pe dezvoltarea unei puternice prezențe în online a clientului. Reclamele PPC nu pot sa lipsească, ne ocupăm de implementarea campaniilor de reclame plătite pe Google și Facebook pentru afacerea voastră.

cat costa un site de prezentare ?

Costul de creare a unui site de prezentare poate varia destul de mult în funcție de o serie de factori, precum ar fi complexitatea design-ului, numărul de pagini web, funcționalitățile adăugate și nu în ultimul rând nivelul de personalizare. În plus față de aceste costuri de dezvoltare inițiale, există și altele suplimentare. Nu sunt costisitoare, dar putem enumera costul de întreținere lunar pentru găzduire, domeniu, dar și pentru mentenanță și actualizări sau optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO).

Totodată se recomandă și adăugare de conținut frecvent, de exemplu articole de blog. În momentul în care contractați separat un serviciu SEO, de acest aspect ne ocupăm noi și vă asigurăm că site-ul dvs. va crește în ochii motoarelor de căutare Google sau Bing. Mai multe informații cu privire la prețul serviciului Creare Site Web regăsiți accesând butonul de mai jos.

Întrebări Frecvente

Ce presupune procesul de Creare Site Web?

Procesul denumit generic Creare Site Web implică mai multe aspecte. Începe cu definirea obiectivelor și a cerințelor clientului, trece prin design, dezvoltare și testare, implementare SEO până la lansarea finală a site-ului. Echipa noastră de Arhitecți Web se asigură că site-ul se află în conformitate cu obiectivele dvs.

Durata de proiecție a unui site de prezentare poate varia în funcție de complexitatea proiectului, funcționalitățile dorite și conținutul acestuia. Pentru site-uri simple de prezentare, procesul poate dura de la 7 la 14 zile.

Da, până la un punct sunteți încurajați să furnizați feedback și să solicitați modificări pe parcursul dezvoltării proiectului. Ne dorim să asigurăm că pagina și conținutul se potrivesc cu viziunea și nevoile dvs. Suntem flexibili din acest punct de vedere. Totuși ne dorim ca din momentul în care proiectul este conturat să nu prestăm modificări majore pentru că acest fapt prelugește durata de execuție și ar duce la costuri suplimentare. 

După lansare, veți primi instrucțiuni detaliate privind modul de gestionare și actualizare a conținutului site-ului dvs. în funcție de platforma pe care o folosim (de obicei, un sistem de administrare a conținutului, cum ar fi WordPress). Vom oferi  asistență tehnică și mentenață în cazul unei colaborări.

Da, toate site-urile pe care le dezvoltăm includ optimizare (Seo onpage) pentru motoarele de căutare (Google). Ne asigurăm că structura site-ului, conținutul și alte elemente sunt optimizate pentru a obține o bună vizibilitate în rezultatele motoarelor de căutare. Oferim extra și servicii SEO. Dacă optați pentru unul din pachetele suplimentare SEO vom implementa o strategie specifică afacerii dumneavoastră.

Pentru a obține un cost estimativ pentru proiectul dvs., vă invităm să ne contactați pentru o ședință de consultanță care este gratuită. Vom discuta despre cerințele și obiectivele dvs. și vom contura împreună o ofertă personalizată în cazul în care pachetele noastre de la momentul respectiv nu vă avantajează. Suntem o agenție web design foarte flexibilă când vine vorba de satisfacerea clientului.

Dorești un Site de prezentare, un Magazin Online sau Servicii SEO Profesionale care generează impactul așteptat? Arhitecții sunt pregătiți să colaboreze!