📱 0754 365 230

Realizăm site-uri care generează clienți

Servicii SEO Profesionale

Vrei să apari pe prima pagină în Google?

Agenția Arhitecților oferă Servicii SEO Profesionale concepute pentru a vă îmbunătăți vizibilitatea site-ului de prezentare sau magazinului online  pe care îl administrați. Apariția pe prima pagină în Google aduce o serie de beneficii, dintre care putem enumera:

Servicii SEO profesionale pentru Google

cum te poate ajuta SEO?

Creare magazin online care face conversii

Crește vizibilitatea online

Creșterea vizibilității online prin SEO presupune optimizarea site-ului pentru cuvinte cheie relevante, îmbunătățirea structurii, a conținutului și construirea de backlink-uri de calitate. Atrage trafic organic și îmbunătățătește recunoașterea brandului.

Creare magazin online cu multe produse

Generează trafic organic

Aproximativ 64% din vizitele de pe site-uri au proveniență căutările organice provenite din SEO. Pe de altă parte social media contribuie cu aproximativ 5-10% din volumul total, în funcție de strategia și prezența online a afacerii.

creare magazin online si E-Commerce

Crește rata de conversie

Site-urile care beneficiază de servicii SEO profesionate prezintă o rată de conversie mai mare. Acestea atrag un public relevant care se identifică cu produsele sau serviciile dvs. în comparație cu alte metode de promovare.

Creare magazin online cu cms

Minimizează cheltuielile pe reclame

Costul pe click (PPC) din reclamele plătite poate varia considerabil, de la câțiva cenți la zeci de dolari pentru industriile competitive. SEO generează trafic fără un cost direct pe clic, oferind un ROI superior pe termen lung.

Ce este SEO?

Și tu îți pui această întrebare? Ce este SEO? Tradus din limba engleză engleză, reprezintă Optimizare pentru motoarele de căutare. Această optimizare pentru site-uri reprezintă o serie de tactici și tehnici care au un singur scop final, clasarea website-ului dvs. cât mai sus în lista căutărilor pe Google sau Bing. Concret cu cât un site de prezentare sau un magazin online este clasat mai sus pe Google, oamenii îl găsesc și îl accesează mai rapid. 

 • Pot opține rezultate rapide cu SEO?

Depinde ce înseamnă rezultate rapide. Este important să subliniem faptul că SEO nu aduce rezultate peste noapte. Procesul de Optimizare al site-ului necesită timp atât pentru indexare, cât și pentru optimizare. De asemenea, procesul este adaptat specific pentru fiecare tipologie de afacere în parte. Vestea bună este că rezultatele încep să se vadă după primele săptămâni.

 • Tipuri de servicii SEO

SEO ca serviciu se împarte în 2 categorii mari, SEO Național și SEO Local. Există afaceri care au nevoie de ambele tipuri de servicii, dar totodată există și bussines-uri mai mici care își desfășoară activitate doar pe plan local și pentru care serviciul Local SEO se preteează mult mai bine.

 • De ce să alegi serviciile SEO Profesionale?

Trebuie să țineți cont că algoritimii motoarelor de căutare se află în continuă schimbare. Acesta este principalul motiv pentru care este recomandat să se apeleze la Servicii SEO Profesionale.

Preț personalizat pentru nevoia dvs.

Servicii SEO Profesionale începând cu 

750 LEI

Soluția optimă pentru servicii seo profesionale

Implementarea de servicii SEO profesionale pentru afacerea dvs. poate fi un proces complex și de durată, dar cu abordarea potrivită și parteneri de încredere, puteți îmbunătăți semnificativ viziblitatea afacerii pentru a atrage mai mulți clienți. Noi propunem urmatorii pași testați și dovediți că funcționează. Aceștia îi adaptăm pentru fiecare client în parte. 

Servicii Seo Profesionale cu Audit SEO gratuit

De ce este important un Audit SEO E-E-A-T?

Un audit E-E-A-T este necesar pentru că ajută site-urile să se alinieze cu cerințele Google cu privire la conținut de înaltă calitate, ce denotă expertiză, autoritate și încredere. Aceste elemente sunt primordiale pentru a îmbunătății clasamentului căutărilor, atragerea clienților și menținerea vizitatorilor pe pagină pentru conversii. Un audit bine executat evidențiază locurile care necesită îmbunătățiri. Asigură, inspiră și satisface utilizatorii, iar acest lucru duce la rândul său la sporirea vizibilității și succesul online. Auditul E-E-A-T este un ghid prin care Google determină calitatea site-ului, fiind totodată un factor direct de clasare.

De ce să ne alegi pentru Servicii SEO ?

Hai să vedem de ce să alegi Web Arhitecții în detrimentul altei agenții SEO ? Sigur ți-ai pus întrebarea asta.

Alături de noi nu ai nevoie de o Agentie web design suplimentară care să implementeze tot ce presupune procesul optimizarii site-ului pentru SEO. În primul rând reduci costurile, iar în al doilea rând câștigi timp prețios pentru a vă ocupa de bussines-ul vostru.

O Agentie care cunoaște ce presupune optimizarea SEO și are este 10 ani de experiență în implementare tehnică, respectiv design web, oferă soluții mult mai eficiente și totodată mult mai rapide. Noi chiar suntem capabili să ajustăm aspectul  website-ului în funcție de cerințele motoarelor de căutare. Creăm sinergie între web design și SEO, și nu în ultimul rând facilităm comunicarea cu voi.

Ce include un serviciu SEO profesional la Web Arhitecți?

Arhitecții oferă servicii SEO reale. Acestea sunt concepute pentru a crește în mod natural vizibilitatea și clasarea site-ului dvs în timp, pentru a nu fi penalizați de motoarele de căutare. Noi nu putem promite rezultate rapide sau implementări peste noapte. Deși există clienți care înregistrează o creștere foarte rapidă a traficului, a conversilor sau a vizbilității, cunoaștem faptul că doar prin muncă și dedicare vă putem urca pe prima pagină în Google. Mai jos vom analiza câteva din componentele serviciilor noastre.

Audit SEO

Beneficiați de un audit gratuit în care vom analiza structura site-ului, viteza cu care se încarcă, experiența utizatorului, indexarea paginilor web,  punctele slabe și tot ce ține de SEO. În urma auditului vom veni cu propuneri de îmbunătățire și vom înainta o ofertă.

SEO Tehnic

Acest pas are loc imediat ce începem să colaborăm și presupune să remediem toate aspectele tehnice identificate pe perioada auditului cu privire la SEO . Implică optimizarea elementelor care nu sunt corelate cu conținutul vizibil de pe website.

Cuvinte cheie

Realizăm o cercetare amplă a cuvintelor cheie relevante pentru afacerea dvs. Ne axăm pe cuvinte care prezintă un volum mare de căutări și sunt legate direct de produsele sau serviciile comercializate pe site-ul vostru.

SEO On Page

Ne asigurăm ca paginile web ale site-ului conțin tiluri, descrieri și meta tag-uri unice și relevante. Adăugăm cuvinte cheie, optimizăm subtitlurile și totodată ne asigurăm ca url-urile au o structură corectă.

Copywriting

Publicăm conținut calitativ. Aici putem include elmente de Blog, Articole, Descrieri de Produse sau Servicii, respectiv Imagini. Tot conținutul beneficiază de optimizare SEO și este personalizat.

SEO Off Page

Aici facem referire la procesul denumit "Link Building". Construim o rețea de legături către site-ul dvs. Articole postate pe blog, advertoriale și backlink-uri. Procesul este minunțios, dar are ca scop creșterea autorității site-ului.

Servicii SEO Preturi

Care sunt costurile?

Costurile pentru servicii SEO profesionale variază semnificativ în cadrul unei agentii. Există mai mulți factori care influențează pretul, precum nișa, respectiv concurența unde se implementează campania SEO, calitatea muncii, marimea afacerii sau complexitatea site-ul sunt alte puncte care reflectă pretul serviciilor.

O agentie SEO poate de asemenea sa vă taxeze serviciile în multe moduri. În general se practică tariful lunar, dar există și cazuri unde costurile sunt calculate pe proiect sau la numărul de ore lucrate.

De obicei pretul pentru servicii SEO variază de la 200 de euro până la 1000 de euro pe lună, există și excepții de la regulă unde volumul de muncă uriaș va duce la creșterea renumerației.

Pentru a vă face o idee despre costul unor servicii de optimizare SEO vă invităm să explorați pachetele noastre.

Specialisti SEO

Servicii SEO Local

Ce presupune?

Local SEO este un serviciu care se adresează afacerilor care acționează pe plan local sau regional și își doresc vizbilitate sporită într-o anumite zonă.

Ne axăm pe optimizarea locației de pe Google Maps, pentru a o urca cât mai sus în listă. Totodată optimizăm site-ul din punct de vedere SEO pentru a se clasa mai bine pe Google în căutările specifice locale.

 • Optimizăm profilul Google My Bussines
 • Utilizăm Cuvinte cheie locale pe site si pe profilul companiei
 • Obținem mai multe recenzii pozitive
 • Construim legături locale pentru SEO
 • Creeăm conținut local pentru site și profilul companiei de pe Google Maps
 • Utilizăm schemă Markup pentru Local SEO
 • Ne folosim de toate atuurile pentru a te boosta pe plan Local

Beneficiile obținute în urma unor Servicii SEO locale

 

vizibilitate și interacțiuni, care atrag clienții locali și generează lead-uri, respectiv vânzări.    

Aceste aspecte pot fi măsurate prin:

creșterea apelurilor telefonice, vizite la locație, trafic sporit pe site sau email-uri.

Ce afacere se califică pentru Servicii LOCAL SEO ?

Afaceri cu sediu fizic

Restaurante, Magazine, Cafenele, Pensiuni. Saloane, Studiouri, Service Auto, etc. Practic ne referim la bussines-urile care au o adresă ți un punct de lucru cu oamenii.

Profesioniștii locali

Medici, Contabili, Avocați, Dentiști sau orice alte entități care oferă serviciile pentru o anumită zonă.

Prestatorii de servicii la domiciliu

Instalatori, Electricieni, Firme de curățenie, etc.

Locațiile publice

Organizații precum Școli, ONG-uri, Cluburi sportive sau organizații care deservesc pe plan local

Organizatorii de evenimente

Locații pentru evenimente care se adresează pentru o anumită zonă.

Afacerile cu mai multe locații

Lanțurile de magazine, Francize. Aici trebuie precizat faptul că fiecare locație necesită optimizare SEO în parte.

De ce Servicii SEO Profesionale?

Voi explica de ce este atât de important să alegeți Servicii SEO Profesionale. Din punct de vedere statistic, Google este principalul motor de căutare folosit la scară largă în Romania, respectiv în toată lumea. Este utilizat zilnic de câtre orice personă care accesează „internetul”. Un site bine optimizat pentru Google aduce foarte multe beneficii după cum putem observa. În concluzie, vrei să generezi trafic pe site, să obții lead-uri și să inchei tranzacții? optează pentru Servicii SEO Profesionale

Statistici SEO

 • Traficul organic generat de SEO reprezintă peste 53% din traficul unui site web.
 • 75% din utilizatori nu vor accesa rezultatele aflate sub prima pagină din Google.
 • Un cuvânt cheie clasat pe primul loc pe Google îți generează 31,24% din volumul total de căutări
 • Primele 5 rezultate a unui cuvant cheie cautat pe Google generează peste 67% din volumul căutărilor totale.
 • Din totalul utilizatorilor care intră pe site din SEO, 15 % incheie o tranzacție.
 • SEO generează cu aproximativ 1000% mai mult trafic pe site-uri decât rețelele de socializare.

Statistici Google

 • Un utilizator de internet face căutări pe Google de 3-4 ori pe zi
 • Utilizatorul vizitează în medie 9 pagini la fiecare accesare Google
 • 11 minute este media petrecută de un utilizator pe Google pe accesare
 • Un utilizator de internet face căutări pe Google de 3-4 ori pe zi
 • Peste 95% din traficul de pe Google provine din accesare directă

Importanță optimizare SEO

 • Peste 40% din utilizatori vor inchide site-ul dvs. dacă încărcarea durează peste 3 secunde.
 • Peste 92% dintre utilizatori accesează site-urile de pe mobil, cea ce face ca optimizarea pentru telefon este crucială.
 • Actualizarea blogului sau postarea articolelor SEO pot aduce o creștere cu până la 146% a traficului de căutare.
 • Backlink-urile de calitate reprezintă 30% din scorul site-ului în clasarea pe Google
 • Doar 0,63% din utilizatori ajung pe a doua pagină din Google.
Noi suntem la curent cu SEO și Google
 • Ne-am facut temele și suntem la curent cu ultimele tendințe din domeniu.
 • Oferim optimizare SEO pentru toate aspectele care influnețează algoritmul Google
 • De la SEO Onpage, Off Page până la viteza de încărcare a site-ului, remediem orice problemă care poate afecta performanța pe Google.

Întrebări Frecvente despre servicii SEO Profesionale

Cum identificați cele mai eficiente cuvinte cheie ?

Identificarea de cuvinte cheie eficiente pentru un site implică un proces amănunțit care include analiza concurenței, înțelegerea intenției de căutare a navigatorilor, utilizarea tool-urilor profesionale (Semrush, Ahrefs, Ubbersuggest) pentru a găsi termeni relevanți cu volum mare de căutare și concurență scăzută, precum și monitorizarea performanței cuvintelor alese pentru se ajusta conținutul paginii. Este important să se alinieze cuvintele cheie cu conținutul și ofertele site-ului, pentru a atrage trafic de calitate și pentru a nu fi penalizat de către motoarele de căutare.


Da, serviciile SEO profesionale oferite de noi remediază viteza de încărcare a site-ului. Acestea se concentrează pe comprimarea imaginilor, minimizarea codului CSS și JavaScript, îmbunătățirea serviciului de găzduire, implementarea cache-ului și alte tehnici care contribuie la reducerea timpului de încărcare. Aceste optimizări sunt esențiale pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a crește rank-ul site-ului pe motoarele de căutare

Diferența principală între SEO național și SEO local constă în publicul țintă. SEO național vizează promovarea site-ului la nivel național iar optimizarea se face pentru cuvinte cheie care nu sunt legate de o locație sau regiune specifică. Pe de altă parte, SEO local se concentrează pe optimizarea pentru căutări specifice zonale, se optimizează cuvinte cheie locale și ajută site-urile, respectiv afacerile să atragă clienții aflați în proximitatea bussines-ului lor.

Da. Activitatea în sine pe rețelele sociale nu influențează direct clasamentul motoarelor de căutare, dar poate amplifica vizibilitatea și distribuirea conținutului, generând trafic organic către site. Rețelele sociale ajută la construirea unui brand și pot îmbunătăți semnalele de autoritate prin distribuiri, like-uri și comentarii, care la rândul lor pot atrage backlink-uri de calitate către website, un factor important în SEO.

Trebuie avut grijă cu cine colaborați pentru servicii seo profesionale. Există anumite practici SEO care trebuiesc evitate, pentru că există posibilitatea să provoace penalizări. Acestea includ folosirea cuvintelor cheie în exces în contentul de pe site, conținutul duplicat (publicarea aceluiași conținut pe mai multe pagini), linkurile ascunse sau textul ascuns (folosirea culorilor de fundal pentru a ascunde textul de utilizatori) sau construirea artificială a backlink-urilor (cumpărarea de linkuri sau schimbul excesiv de linkuri). Aceste tehnici oferă un avantaj pe termen scurt, dar pe termen lung, pot afecta grav vizibilitatea și credibilitatea site-ului. Acesta este motivul pentru care agenția noastră a implementat un Audit SEO E-E-A-T.

Backlink-urile sunt importante pentru SEO deoarece ele indică motoarelor de căutare că un alt site consideră conținutul vostru ca fiind valoros și suficient de relevant pentru a-l distribui. Backlink-urile funcționează precum un vot de încredere în ochii motoarelor de căutare și cresc autoritatea domeniului, respectiv a paginilor. Legăturile cu site-urile autoritare și relevante din domeniul unde activați, sunt cele mai bune surse de backlink.

Dorești un Site de prezentare, un Magazin Online sau Servicii SEO Profesionale care generează impactul așteptat? Arhitecții sunt pregătiți să colaboreze!